Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Όταν το νέο δεν γίνεται είδηση… Β.Πολύδωρας: Δημόσια κριτική στην κυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ - ΗΧΗΤΙΚΟ

Του Κώστα Παππά

Ντόρος τις τελευταίες μέρες από τις δηλώσεις στελεχών της ΝΔ… Αρχικά, ο Μάκης Βόριδης, αυτός ο γνωστός αγωνιστής της Δημοκρατίας με τις εκλεκτές σχέσεις με το καθεστώς Παπαδόπουλου, με την φυσική αποδοχή του Άδωνι Γεωργιάδη και σιγά σιγά και άλλων στελεχών της ΝΔ ( λόγου χάρη Λαζαρίδης και παραδοχή Σαμαρά σύμφωνα με τα λεγόμενα του συμβούλου). Το ΠΑΣΟΚ και ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι βέβαιο ότι θα τρώνε από ένα χαστούκι κάθε μέρα και ίσα που προλαβαίνουν να διαφυλάξουν το όποιο ίχνος πολιτικής αξιοπρέπειας.
Το τελευταίο κρούσμα είναι οι δηλώσεις του Βύρωνα Πολύδωρα στον ραδιοφωνικό σταθμό real fm. Δεν θα αναφερθώ στις δηλώσεις περί συνεννόησης (και όχι συνεργασίας για να είμαστε δίκαιοι) με την ΧΑ, είναι γνωστές οι ιδεολογικές συγγένειες της ΝΔ με την ακροδεξιά και την ΧΑ. Άλλωστε, τόσα χρόνια, η φιλοναζιστική οργάνωση αποτελούσε την φωλιά του φιδιού και τώρα το μακρύ
χέρι του συστήματος (συμπεριφορά Κασιδιάρη στο Βενιζέλο στη προανακριτική, στήριξη στον περιορισμό ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, φορολόγηση κεφαλαίου, Σκουριές, ΕΡΤ). Αυτό όμως που απέκρυψαν όλα τα ΜΜΕ ήταν οι δηλώσεις αποδοκιμασίας για τον Αντώνη Σαμαρά. Ο Β. Πολύδωρας, μίλησε για την λάθος οικονομική πολιτική που ακολουθείται, για την αποτυχία των φαρμάκων της τρόικας και τις συνεχώς λάθος εκτιμήσεις της, που οδηγούν σε εμβάθυνση της ύφεσης και της ανεργία και στο αδιέξοδο που έρχεται. Αναφέρθηκε στο μύθο του success story επισημαίνοντας ότι αποτελεί απλά έναν λεκτικό επικοινωνιακό τρυκ.

Έγινε αναφορά πουθενά στις δηλώσεις Πολύδωρα για την αποτυχία και την απουσία επαναδιαπραγμάτευσης και δεν το άκουσα;
Άκουσε κανείς την κριτική του για την ανεργία -απόρροια της ακολουθούμενης πολιτικής- καθώς και για την λάθος οικονομική πολιτική και ότι ούτε σε 30 χρόνια δεν θα βγούμε από το τούνελ;
Για την κριτική και την αποδοκιμασία στους χειρισμούς της ΕΡΤ είδε κανείς να αναφέρεται κάποιο μέσο;
Ουσιαστικά ο Βύρωνας Πολύδωρας κούνησε το δάχτυλο στον Αντώνη Σαμαρά ασκώντας του δριμεία κριτική για την πολιτική, και δεν μιλάμε για έναν απλό βουλευτή αλλά για τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ.
Οφείλουν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης (για τα ΜΜΕ δεν τρέφω αυταπάτες), να αναδείξουν τις δηλώσεις αποδοκιμασίας του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ απέναντι στην κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.
Οφείλει ο Βύρων Πολύδωρας από εδώ και πέρα να ψηφίζει κατά συνείδηση και μόνο όπως επιτάσσει το Σύνταγμα και ο ρόλος του Βουλευτή αγνοώντας την κομματική πειθαρχία και τους εκβιασμούς.
Από πότε είναι μεγαλύτερο θέμα μια δήθεν πληροφορία για μια υποψηφιότητα για τις δημοτικές εκλογές που θα διενεργηθούν σε 9 μήνες περίπου από τις δηλώσεις αποδοκιμασίας ενός κυβερνητικού βουλευτή προς την κυβέρνησή του, οι αποφάσεις της οποίας επηρεάζουν την ζωή εκατομμύρια κατοίκων;
Στο παρακάτω λινκ μπορείτε να ακούσετε τις συνέντευξη του Βύρωνα Πολύδωρα και πως το νέο δεν γίνεται είδηση:
http://www.enikos.gr/politics/156453,Polydwras:_Synergasia_kai_me_thn_Xrysh_A.html

 http://venceremos33.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου