Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΝΤΡΟΠΗ: Το (πρώην) ΠΑΣΟΚ ξέχασε ότι σαν σήμερα πέθανε ο Γ. Γεννηματάς

Ήταν 25 Απριλίου του 1994 όταν ο πολιτικός που σημάδεψε με την παρουσία του και το έργο του κάθε υπουργείο που υπηρέτησε, άφησε την τελευταία του πνοή χτυπημένος από τον καρκίνο.
Ο πολιτικός όμως που άφησε υποθήκη το έργο του και τις ιδέες του στις νεότερες γενιές ξεχάστηκε από το ίδιο του το κόμμα.
Κανείς δεν θυμήθηκε εκεί στην Ιπποκράτους ότι σαν σήμερα απεβίωσε ο Γιώργος Γεννηματάς. Ούτε μία ανακοίνωση, ούτε μια δήλωση από τον πρόεδρο Ευ. Βενιζέλο. Μόνο σε κανά συνέδριο τον θυμούνται όταν έρχονται τα δύσκολα και επικαλούνται ξανά τις απόψεις και τις ιδέες του.
Μα πώς να θυμηθούν όμως τις σοσιαλιστικές ιδέες του Γεννηματά όταν το ίδιο το ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμία πλέον σχέση με τον Σοσιαλισμό; Αλήθεια, που είναι η ανακοίνωση από τον Γ. Παπανδρέου που πριν τις εκλογές του 2009 επικαλούνταν τον αείμνηστο πατέρα του και τον Γ. Γεννηματά; Στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ (www.pasok.gr) απουσιάζει οποιαδήποτε αναφορά για τον Γ. Γεννηματά.
Η «αστοχία» του ΠΑΣΟΚ είναι ηχηρή και αντικατοπτρίζει την ηθική ένδυα που επικρατεί στην Ιπποκράτους. Είναι ντροπή, πολιτικοί σαν Γ. Γεννηματά που έφεραν το ΠΑΣΟΚ στην κορυφή, να ξεχνιούνται από ανθρώπους που κατάντησαν το ΠΑΣΟΚ «ουρά της ΝΔ», όπως το χαρακτηρίζουν τα ίδια τα στελέχη της Ιπποκράτους. Θα τον θυμηθούν όμως ξανά όταν έρθουν τα δύσκολα και θα «πουλήσουν» το όνομά του όπως και του Ανδρέα Παπανδρέου για να «τσιμπήσουν» κανά σταυρό. Ντροπή!

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου