Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Η ΔΗΜΑΡ σε ρόλο... Ηρώδη!

Μετά τη "σφαγή" 15.000 εργαζόμενων στο δημόσιο και μετά το χαράτσωμα όλων των πολιτών, με τον… ενιαίο φόρο ακινήτων, ήρθε η ώρα της ξεκούρασης και η ώρα να απολαύσουν οι "σύντροφοι" της ΔΗΜΑΡ, τους κόπους τους...
και τα καλά της εξουσίας.


Αρκετά τους «βασάνισαν» - λέμε και κάνα ανέκδοτο, αν και τα πράγματα είναι τραγικά-  ο Τόμσεν, ο Σαμαράς κι ο Στουρνάρας.
Και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι δημαρίτες πέρασαν δύσκολα το τελευταίο διάστημα. Πότε έβγαινε αυτός ο "μοχθηρός" Σκουρλέτης και τους κατηγορούσε – άκουσον άκουσον – ότι είναι « τραβεστί αριστεροί», και πότε η Λιάνα Κανέλλη να τους λοιδορεί λέγοντας πως "την πολιτική της ΔΗΜΑΡ την κάνουν μόνο τα στρουμφάκια".
Η αδικία σε όλο της το μεγαλείο, για τον μπάρμπα - Φώτη και τα άλλα παιδιά της Αγ. Κωνσταντίνου. Ευτυχώς όμως άντεξαν και η προσπάθειά τους θα αποφέρει καρπούς. Ματωμένους, αλλά ποιος δίνει σημασία σε τέτοιες λεπτομέρειες.
Εξάλλου, η εικόνα του Κουβέλη την ώρα που έβγαινε, το Σάββατο το απόγευμα, από το Μαξίμου ήταν συγκλονιστική!
Δεν προλάβαινε να σκουπίσει τα… δάκρυά του!! Κι ο Παπαδόπουλος από δίπλα του να τρέχει να μαζεύει τα μουσκεμένα χαρτομάντιλα.
Και μόλις ο παμμέγιστος ηγέτης της αριστεράς έφτασε μπροστά στις κάμερες, σχεδόν κατέρρευσε από τη στεναχώρια του.
Ήταν εμφανές πως έκανε τεράστια προσπάθεια να μην βάλει ξανά τα κλάματα για τη «σφαγή» που θα γίνει στο δημόσιο.
Μπορεί πάλι να ήταν τόσο… λυπημένος  γιατί είναι τόσες λίγες οι απολύσεις…!!
Ποιος ξέρει;; Για τον Κουβέλη μιλάμε…
Σε κάθε περίπτωση μπορούν τώρα εκεί στην «αριστερά της ευθύνης» να βγάλουν τα υπουργικά κουστούμια που έχουν ράψει και να αρχίσουν να κάνουν εντατικές πρόβες.
Γιατί, αν δεν το ξέρουν, η Ελλάδα και η υφήλιος όλη περιμένει με κομμένη την ανάσα, τη στιγμή που θα ορκιστούν υπουργοί της κυβέρνησης Σαμαρά, ο Χατζησωκράτης, ο Πανούσης, ο Μαργαρίτης, ο Τσούκαλης και μερικοί ακόμη….
Το ότι μπορεί να είναι συνάδελφοι και με κάνα Βορίδη ή με κάνα Αδωνι Γεωργιάδη, αυτό είναι λεπτομέρεια. Όπως… λεπτομέρεια είναι ότι ο λαός στις επόμενες εκλογές δεν θα ξεχάσει και δεν πρέπει να ξεχάσει τα ανδραγαθήματα τους…
Τέλος, πρέπει να σταματήσουν και οι "κακοήθειες" ότι η ΔΗΜΑΡ δεν έχει κόκκινες γραμμές. Μην λέμε κι ότι θέλουμε: τόσο "αίμα" θα χυθεί στο δημόσιο.
ΥΓ. Οι πληροφορίες  ότι μετά τη σύσκεψη στο Μαξίμου, ο Κουβέλης και μερικά στελέχη της ΔΗΜΑΡ άνοιγαν σαμπάνιες στην Αγ. Κωνσταντίνου, προκειμένου να γιορτάσουν την τεράστια επιτυχία τους, ελέγχονται ως ανακριβείς..!!

 http://www.kentrinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου