Τρίτη, 2 Ιουλίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ για Χρ. Λαζαρίδη: Εξόχως προκλητικό να κατηγορούνται οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ για το «μαύρο»

“ Θα πρέπει να γνωρίζει ο κ.Λαζαρίδης ότι αυτός που έκλεισε τη δημόσια τηλεόραση είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ενώ αυτοί που την κρατάνε μέχρι και σήμερα ζωντανή είναι οι εργαζόμενοί της. ”
Τη δήλωση του βουλευτή επικρατείας της ΝΔ, Χρύσανθου Λαζαρίδη, με την οποία ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού επιρρίπτει την ευθύνη για το "μαύρο" στην ΕΡΤ στους εργαζόμενους, σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ολόκληρο το σχόλιο έχει ως εξής: 
"Είναι εξόχως προκλητικό να κατηγορούνται οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ για το κλείσιμό της από το ίδιο το πρωθυπουργικό επιτελείο που πήρε αυτή την εξωφρενικά αντιδημοκρατική απόφαση, που μας ρεζίλεψε ως χώρα διεθνώς. Θα πρέπει να γνωρίζει ο κ.Λαζαρίδης ότι αυτός που έκλεισε τη δημόσια τηλεόραση είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ενώ αυτοί που την κρατάνε μέχρι και σήμερα ζωντανή είναι οι εργαζόμενοί της.
Αυτό που ονομάζει «ταμπού» που έσπασε ο κ. Λαζαρίδης με το «μαύρο» στην ΕΡΤ απορρέει από την ίδια αυταρχική, μνημονιακή λογική χάριν της οποίας θα πρέπει να κλείσουν και άλλοι δημόσιοι οργανισμοί, καθώς και σχολεία, νοσοκομεία. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στηρίζει τον αγώνα για την υπεράσπιση της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφωνίας, τον αγώνα για την υπεράσπιση του πολιτισμού και της δημοκρατίας". 

http://www.periodista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου