Πολλά και απαξιωτικά ειπώθηκαν το τελευταίο διάστημα για τα ποσοστά τηλεθέασης της «αμαρτωλής» ΕΡΤ από τον Σίμο Κεδίκογλου και τους λοιπούς υπερασπιστές του «μαύρου». Ένα από τα τρανταχτά επιχειρήματα των τηλεοπτικών πραξικοπηματιών ήταν η χαμηλή τηλεθέαση των συχνοτήτων της δημόσιας τηλεόρασης η οποία χαρακτηρίστηκε «αντιεμπορική», γεγονός που αποτελούσε άλλοθι για τους θιασώτες της ελεύθερης αγοράς στο λουκέτο της αντιπαραγωγικής ΕΡΤ.
Αγνοώντας επιδεικτικά τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης της δημόσιας τηλεόρασης σε όλα τα μεγάλα γεγονότα των τελευταίων χρόνων οι πολιτικοί εκφραστές των Μνημονίων αποφάσισαν να ρίξουν μαύρο στις δημόσιες συχνότητες αντικαθιστώντας μετά από ένα μήνα το χρώμα του αυταρχισμού με ένα «ανταγωνιστικό» και «εμπορικό» τηλεοπτικό προϊόν υπό τον τίτλο ΕΔΤ ή ΔΤ ή οτιδήποτε άλλο προκύψει. Τα τελευταία 24ωρα οι αόρατοι προϊστάμενοι του πειρατικού καναλιού που πλέον έχει μεταφερθεί στο ισόγειο της Γενικής Γραμματείας Τύπου και Ενημέρωσης, παραλαμβάνουν κάθε πρωί το περίφημο «ραβασάκι» της AGB. Ένα δελτίο μέτρησης τηλεθέασης που μόνο χαμόγελα δεν μπορεί να προκαλεί στους θιασώτες του ελεύθερου ανταγωνισμού.
Με ποσοστά τηλεθέασης που θυμίζουν χειμωνιάτικες θερμοκρασίες Νευροκοπίου η ΔΤ γνωρίζει την πλήρη απαξίωση του τηλεοπτικού κοινού που συνειδητά αρνείται να συντονιστεί με το πειρατικό πρόγραμμα της κυβέρνησης. Ένα τηλεοπτικό κοινό που εξακολουθεί να «ψηφίζει» καθημερινά το αυτοδιαχειριζόμενο πρόγραμμα της ΕΡΤ, έστω και μέσω διαδικτύου δείχνει τις προτιμήσεις της «ιερής» αγοράς. Με βάση την δική σας λογική κ. Κεδίκογλου το κανάλι σας είναι ο ορισμός της αποτυχίας. Η ίδια η αγορά που εσείς επικαλείστε σας δίνει την σαφή εντολή. Κλείστε την!

 http://www.avgi.gr