Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Σε εκλογική ετοιμότητα θέτει τον ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας

Σε κατάσταση εκλογικής ετοιμότητας αναμένεται να θέσει τον ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας αμέσως μετά το Δεκαπενταύγουστο, όπως προκύπτει από την σύσκεψη που είχε το μεσημέρι της Πέμπτης (8/8) με στενούς του συνεργάτες του στα γραφεία του κόμματος στην πλατεία Κουμουνδούρου, παρουσία και του διευθυντή του πολιτικού του γραφείου, Νίκου Παππά.


Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ελληνική κοινωνία από τις επιπτώσεις του εφαρμοζόμενου προγράμματος, ενώ ειδική αναφορά έγινε στις εξελίξεις στο χώρο των ΜΜΕ, με έμφαση στην πώληση του «902».
Ο κ. Τσίπρας ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του για τις προετοιμασίες του κόμματος ενόψει της επίσκεψης κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον ίδιο, στη ΔΕΘ, στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου.
Αλλωστε, η εκτίμηση του επιτελείου του κ. Τσίπρα είναι ότι η κυβέρνηση εξαντλεί τις αντοχές της και πως θα πρέπει να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα από το Σεπτέμβριο, καθώς πιθανολογείται πρόωρη προσφυγή σε εκλογές.
Ως ένδειξη επιτάχυνσης της προετοιμασίας του κόμματος, αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το διήμερο 31 Αυγούστου -1 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα έχουν επιστρέψει άπαντες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, προκειμένου να συζητηθούν οι πολιτικές εξελίξεις, θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης και η ευρωπαϊκή πολιτική του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου