Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

ΣΥΡΙΖΑ για ΕΣΥ: Ο Γεωργιάδης προσβάλλει τη νοημοσύνη μας

Για προώθηση των μνημονιακών στόχων αλλά και για «προσβολή της νοημοσύνης μας» κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, με ανακοίνωση του κόμματος σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις στον τομέα της Υγείας.
  ''O κ. Γεωργιάδης προσβάλλει τη νοημοσύνη μας όταν λέει ότι οι αλλαγές στο ΕΣΥ δεν έχουν σχέση με το Μνημόνιο'', αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
''O  εργαζόμενοι στα νοσοκομεία που με το φιλότιμο τους κρατούν όρθιο το Σύστημα Υγείας, ξέρουν πολύ καλά ότι δεν πρόκειται για μεταρρύθμιση ή εξορθολογισμό αλλά για διάλυση της δημόσιας περίθαλψης. Οι ασθενείς που ταλαιπωρούνται και πληρώνουν από την τσέπη τους, το έχουν καταλάβει επίσης. Οι δεσμεύσεις του Υπουργού Υγείας ότι δεν θα απολυθεί κανένας εργαζόμενος , έχουν την ίδια αξιοπιστία με τις κατά καιρούς διαβεβαιώσεις ότι 'δεν θα πάρουμε άλλα μέτρα'. Την ώρα που στη χώρα διευρύνεται η 'υγειονομική φτώχεια' , δεν περισσεύει καμιά δομή περίθαλψης και κανένας εργαζόμενος στο ΕΣΥ και τον ΕΟΠΥΥ'', τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση

 http://tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου