Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Δαπάνες γραφείου του Π. Καψή, 451.250 ευρώ το χρόνο!


Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, από την αναδημοσίευση της ανάρτησης που ακολουθεί δεν προκύπτουν προσωπικές απολαβές 451.250 ευρώ για τον Παντελή Καψή αλλά για τη συνολική λειτουργία του γραφείου του. (δείτε το ΦΕΚ). Ωστόσο, το ποσό εξακολουθεί να παραμένει υψηλό για την Ελλάδα του 2013.
Ακολουθεί η αναδημοσίευση
Με τίτλο "ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΕΙ ο Υπέρογκος μισθός του αρμόδιου υπουργού για την Δημόσια Τηλεόραση, Παντελή Καψή", έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο το ΦΕΚ στο οποίο προσδιορίζονται οι αποδοχές του κ. Καψή.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, το συγκεκριμένο δημοσίευμα:
"Εξοργίζει το έγγραφο με τον ετήσιο μισθό του Παντελή Καψή !
Στη χώρα που οι χαμηλοσυνταξιούχοι παίρνουν γύρω στα 300-500 ευρώ,στη χώρα με το 1,5 εκατομμύριο ανέργους, στη χώρα των κομμένων μισθών και δώρων, στη χώρα των 250.000 «κόκκινων» στεγαστικών δανείων, στη χώρα όπου...
...τα μαγαζιά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, σ’ αυτά που έχουν ήδη βάλει λουκέτο και σ’ αυτά που θα βάλουν προσεχώς, στη χώρα που ένα μεγάλο μέρος του λαού τρώει σε συσσίτια της Εκκλησίας,στη χώρα που νοικοκυριά έχουν μείνει χωρίς ρεύμα γιατί δεν έχουν να το πληρώσουν, στη χώρα που ο λαός παγώνει το χειμώνα γιατί είναι ακριβό το πετρέλαιο, στη χώρα που αυτοκίνητα είναι ακινητοποιημένα γιατί είναι ακριβή η βενζίνη και υψηλά τα τέλη κυκλοφορίας, στη χώρα που τέλος πάντων συμβαίνουν αυτά και άλλα πολλά και χειρότερα, πόσα λέτε πως παίρνει ο υπουργός που είναι αρμόδιος για τη Νέα Κρατική Τηλεόραση;
Κρατηθείτε: 451.250 ευρώ το χρόνο!!! Πρόκειται βεβαίως για τον «πολύ» Παντελή Καψή, πρώην του ΚΚΕ εσωτερικού (στα νιάτα του), πρώην παπανδρεϊκό στις εποχές της δόξας του και νυν υπουργό της… δέξιας συγκυβέρνησης.
Κι όποιος αμφιβάλλει, ας διαβάσει το ΦΕΚ με ημερομηνία 14 Αυγούστου 2013 και με την υπογραφή του Σαμαρά (της «περικοπής δαπανών») φαρδιά-πλατιά από κάτω!".


Aναδημοσίευση από το http://pressarismenos.blogspot.com
  via http://www.ertopen.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου