Σάββατο, 11 Μαΐου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Άτεγκτος ο Σαμαράς με τους εκπαιδευτικούς, αλλά χαϊδεύει τους νεοναζί

«Ο σκληρός και άτεγκτος Σαμαράς απέναντι στους εκπαιδευτικούς, χαϊδεύει τα αφτιά του νεοναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύοντας προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό τόσο για το ζήτημα της επιστράτευσης των εκπαιδευτικών, όσο και το για το«πάγωμα» του νομοσχεδίου Ρουπακιώτη για το ρατσισμό και το ναζισμό.
«Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση, με προσωπική εντολή του κ. Σαμαρά, αποσύρει το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας χαϊδεύοντας τα αυτιά του νεοναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής, επιστρατεύει προληπτικά τους καθηγητές που υπερασπίζονται το δημόσιο σχολείο»,τονίζει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του και προσθέτει:
«Ο κ. Σαμαράς είναι άτεγκτος και σκληρός στην εκπαιδευτική κοινότητα αλλά, όπως έχει φανεί και σε άλλες περιπτώσεις, ανοιχτός και συγκαταβατικός στην ακροδεξιά και στους εκφραστές της εντός και εκτός κυβέρνησης.
Η κυβέρνηση έχει ξεπεράσει προ πολλού κάθε όριο αυταρχισμού και αντιδημοκρατικότητας επιλέγοντας συνεχώς την επιστράτευση απέναντι σε κάθε διεκδίκηση των εργαζομένων, αρνούμενη το διάλογο, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η καταστροφική μνημονιακή πολιτική βλάπτει σοβαρά τα κοινωνικά δικαιώματα και τη δημοκρατία».
«Πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτό τον κατήφορο που επιβάλλει η επικίνδυνη τρικομματική κυβέρνηση», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου