Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Δεν κουνιέται φύλλο στα εργοτάξια της Ολυμπίας Οδού! Τσάμπα οι φιέστες!

Η απόλυτη ηρεμία επικρατεί στα εργοστάσια της υπό κατασκευήν Ολύμπιας Οδού τον οδικό άξονα που (ίσως κάποια στιγμή) θα συνδέσει την Κόρινθο με την Πάτρα, τον Πύργο και την Τσακώνα.
Σύμφωνα με τις επίσημες δηλώσεις, όπως αναφέρει δημοσίευμα εφημερίδας, η επανεκκίνηση των έργων στον οδικό άξονα έγινε στις 25 Απριλίου με πανηγυρικό τρόπο, αλλά την επομένη ακριβώς τα έργα σταμάτησαν.

Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι στην Ε.Ο Κορίνθου – Πατρών – Πύργου επικρατεί το απόλυτο χάος. Αριστερά και δεξιά αλλά ακόμα και στη μέση του δρόμου υπάρχουν διασκορπισμένες πολλές πορτοκαλί κορύνες με αποτέλεσμα η οδήγηση μάλλον να μοιαζει σαν «extremesport».
Συνεχώς αυξάνονται τα τροχαία ατυχήματα ενώ όσοι αναγκάζονται να χρησιμοποιούν τον συγκεκριμένο δρόμο κάνουν τον σταυρό τους.
Σε… πρώτο πλάνο οι σήραγγες
Δεν πρόκειται ποτέ να ξεχαστούν από την τοπική κοινωνία τα λόγια του Αντώνη Σαμαρά, βρισκόμενος στις σήραγγες του Πλατάνου και της περιοχής Μαύρα Λιθάρια. «Η Ελλάδα σήμερα σηκώνει τα μανίκια» είχε δηλώσει ο πρωθυπουργός και είχε συμπληρώσει «Οι θυσίες του ελληνικού λαού πιάνουν τόπο».
20 ημέρες όμως μετά η αλήθεια είναι άκρως διαφορετική.
Μέχρι να λάβουν «σάρκα και οστά» οι εργασίες σας ευχόμαστε «Καλό ταξίδι»…

 http://www.newsbomb.gr
via http://anemosantistasis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου