Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Ο Κεδίκογλου «δε ντρέπεται να εξισώνει τον ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή»

“ Απαράδεκτος ο πρώην βοηθός της Ρούλας Κορομηλά ”

Στην απαράδεκτη προσπάθεια του κυβερνητικού εκπροσώπου και πρώην βοηθού της Ρούλας Κορομηλά Σίμου Κεδίκογλου να συγκρίνει ή να εξισώσει τον ΣΥΡΙΖΑ με την ναζιστική οργάνωσηΧρυσή Αυγή απάντησε με ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει πως η επανάληψη της θεωρίας των δύο άκρων από τν Σ. κεδίκογλου αφήνει έκθετο τόσο τον ίδιο όσο και τα κόμματα που τον στηρίζουν ως κυβερνητικό εκπρόσωπο.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:
«Σε μια ακόμα χυδαία επίθεση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν ντρέπεται να εξισώνει τον ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή. Πλέον, ο κ. Κεδίκογλου, στην προσπάθειά του να καλύψει την καταστροφική πολιτική του μνημονίου, έχει ξεπεράσει κάθε όριο.
Η επικίνδυνη για την ίδια τη δημοκρατία θεωρία των δυο άκρων αφήνει έκθετο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, αλλά και τα κόμματα που συνεχίζουν να τον στηρίζουν ως εκπρόσωπο την κυβέρνησης».
Η ανακοίνωση Κεδίκογλου, με την οποία εξισώνεται χυδαία η Αριστερά με τους νοσταλγούς του Χίτλερ έχει ως εξής:
«Σε ένα νέο ρεσιτάλ ασυναρτησίας και ανευθυνότητας, ο κ. Τσίπρας τάσσεται εναντίον της νομιμότητας, απειλεί επενδυτές και επιχειρεί να συκοφαντήσει ακόμη και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ικανοποιήσει το σκορποχώρι των συνιστωσών του.
Τα άκρα ορίζονται από τις πρακτικές τους και, δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ, οι ομοιότητες με τη Χρυσή Αυγή είναι πολλές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου