Σάββατο, 18 Μαΐου 2013

Χρυσαυγίτης με ακριβά γούστα. Του Πέτρου Κατσάκου

Την ώρα που η Χρυσή Αυγή επιχειρεί να περάσει ένα αντισυστημικό προφίλ, οι βουλευτές του κόμματος απολαμβάνουν όλα τα προνόμια που τους προσφέρει ο κανονισμός της Βουλής και μάλιστα με κάθε πολυτέλεια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Παναγιώτης - Sieg Heil - Ηλιόπουλος, βουλευτής Μαγνησίας ο οποίος όταν επισκέπτεται την εκλογική του περιφέρεια προτιμά αντί για το σπίτι του, να διανυκτερεύει σε ξενοδοχείο 5 αστέρων σε παραλιακό θέρετρο του Βόλου.
Όπως φαίνεται σε έγγραφο που δημοσίευσε στο παρελθόν η εφημερίδα Ταχυδρόμος του Βόλου και το οποίο προέρχεται από τη Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών - Τεχνικής Υποστήριξης, Τμήμα Προϋπολογισμού της Βουλής των Ελλήνων, πληρώθηκαν 855,25 ευρώ για διανυκτερεύσεις του Παναγιώτη Ηλιόπουλου στο πέντε αστέρων ξενοδοχείο της Αγριάς, για το χρονικό διάστημα 5-10-2012 ως 28-10-2012.

Η πληρωμή των συγκεκριμένων εξόδων από τη Βουλή βασίζεται στον κανονισμό βάσει του οποίο αν το σπίτι του βουλευτή απέχει πάνω από 25 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα του Νομού η Βουλή μπορεί να πληρώσει έξοδα διαμονής και στην εκλογική του περιφέρεια!
Έχει ακριβά γούστα ο αντισυστημικός βουλευτής Μαγνησίας της Χρύσης Αυγής και πρωταγωνιστής των χθεσινών επεισοδίων στη Βουλή... ειδικά αν πληρώνουν άλλοι.
Δείτε χθεσινό βίντεο με το ναζιστή να τα «μασάει» για το τατουάζ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου