Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Μας δουλεύει ο Στουρνάρας;

“ Ο άνθρωπος που δεν έχει πραγματοποιήσει ούτε μία σωστή εκτίμηση, αμφισβητεί τον ΟΟΣΑ ”
periodista
Ο Γιάννης Στουρνάρας, ο υπουργός οικονομικών της κυβέρνησης του Μερκελιστή Αντώνη Σαμαρά, ο άνθρωπος, ο οποίος μέχρι σήμερα δεν έχει πέσει μέσα ούτε σε μία πρόβλεψη, αμφισβητεί τώρα και την έκθεση του ΟΟΣΑ (Διαβάστε σχετικά ΕΔΩ). Ο Γιάννης Στουρνάρας στο περιθώριο των εργασιών της υπουργικής συνόδου του Οργανισμού στο Παρίσι εξέφρασε τη διαφωνία του για το αρνητικό νούμερο του ΑΕΠ, το 2014.
Όπως είπε: «Εμείς διαφωνούμε με το νούμερο αυτό. Διαφωνεί και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή καθώς και το ΔΝΤ. Πιστεύω ότι το νούμερο θα βγει λάθος και εμείς θα βγούμε σωστοί. Εγώ πιστεύω ότι το ΑΕΠ θα είναι λίγο πιο κάτω από ένα θετικό +1».
Εξηγώντας τις απόψεις του για το θέμα, τόνισε ότι «η τάση στην Ελλάδα σήμερα είναι θετική, αφού φαίνεται να σταθεροποιείται η βιομηχανική παραγωγή, αν και ακόμα αρνητική, αλλά πολύ λιγότερο απ' ότι ήταν όλα τα προηγούμενα τρίμηνα». Ο υπουργός ανέφερε επίσης ότι οι κρατήσεις για τον τουρισμό πάνε πολύ καλά.
Με λίγα λόγια, στην Ελλάδα του εξαθλιωμένου λαού, ένας εκ των βασικότερων υπευθύνων για την καταστροφή της ελληνικής οικονομίας υποστηρίζει ότι η χώρα βρίσκεται σε καλό δρόμο. Ο κ. Στουρνάρας, ο οποίος δεν έχει κάνει ούτε μία σωστή πρόβλεψη μέχρι σήμερα, είναι ο ίδιος ο οποίος υποστήριζε ότι η βοήθεια προς την Ελλάδα είναι "δώρο". Κι, όμως, αυτός ο άνθρωπος χειρίζεται τις τύχες της ελληνικής οικονομίας.

 periodista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου