Κυριακή, 19 Μαΐου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Μετατρέπουν τη χώρα σε απέραντη Ειδική Οικονομική Ζώνη

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με ανακοίνωσή του, βάλει κατά του πρωθυπουργόυ, ο οποίος, όπως αναφέρεται, κλείνει συμφωνίες για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας που τις βαφτίζει «επενδύσεις», την ώρα που η ελληνική οικονομία και κοινωνία καταρρέουν από τη μνημονιακή πολιτική, την ανεργία και τη φτώχεια.
Με αφορμή τις τοποθετήσεις του κ. Σαμαρά κατά την επίσκεψή του στην Κίνα και τις γενικότερες θέσεις της κυβέρνησης, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι το μοναδικό σχέδιο που έχουν για τη χώρα, είναι να τη μετατρέψουν σε μια απέραντη Ειδική Οικονομική Ζώνη, «παράδεισο» για το εγχώριο και διεθνές επιχειρηματικό κεφάλαιο και «κόλαση» για τους εργαζομένους και την πλειοψηφία της κοινωνίας.
«Το ξεπούλημα των στρατηγικών εργαλείων για την ανάπτυξη και των δημόσιων αγαθών, η καταστροφή του περιβάλλοντος, η διάλυση του κοινωνικού κράτους και οι μισθοί πείνας όχι μόνο δεν συνιστούν στρατηγική για την έξοδο της χώρας από την κρίση και την οικονομική της ανασυγκρότηση, αλλά μετατρέπουν την Ελλάδα σε μια τριτοκοσμική χώρα», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου