Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΤΑ ΝΕΑ: Ο Σαμαράς διόρισε έναν Μεσσήνιο στην Επιτροπή Προμηθειών Υγείας, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση 7 μηνών

“ Μεγάλο προσόν το να είναι κανείς από τη Μεσσηνία ”

Αν γεννήθηκες στη Μεσσηνία, τόπο καταγωγής του Πρωθυπουργού, όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί μπροστά σου, γράφει σήμερα η εφημερίδα «Τα Νέα» και αναφέρονται στον διορισμό του Χρήστου Γιάνναρη στη θέση του επικεφαλής της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας, παρότι έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για παράβαση καθήκοντος.
Σύμφωνα με «Τα Νέα», ο κ. Γιάνναρης είναι άνθρωπος του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος χωρίς να διαθέτει μεταπτυχιακό διορίστηκε στις 30 Απριλίου επικεφαλής της Επιτροπής και εμφανίζεται πλέον ως κάτοχος του Ευρωπαϊκού Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Ολικής Ποιότητας. Σύμφωνα με αναφορά, τον περασμένο Ιανουάριο ο κ. Γιάνναρης καταδικάστηκε σε φυλάκιση 7 μηνών από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Τρίπολης για παράβαση καθήκοντος την περίοδο που διετέλεσε επικεφαλής του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου.
Ο Γιώργος Παπαχρήστος που γράφει την είδηση στην εφημερίδα προσθέτει ότι η απόφαση δεν έχει καθαρογραφεί ακόμη, παρότι έχουν περάσει 4 μήνες και λέει: «Πώς είναι δυνατόν να διορίζεται σε μια τόσο κρίσιμη θέση ένας καταδικασθείς έστω και πρωτοδίκως;... Αφιερώνω την περίπτωση Γιάνναρη αποκλειστικά στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη, ο οποίος έχει αφιερωθεί στο κυνήγι των επιόρκων και τον ρωτώ ευθέως αν ο νεοδιορισθείς ανήκει σε αυτή την κατηγορία» γράφει.
Ο δημοσιογράφος σημειώνει, τέλος, ότι ο κ. Γιάνναρης εμφανίζεται ως διοικητικός υπάλληλος του υπουργείου Εξωτερικών και απευθύνει τα συγχαρητήριά του στον Αντώνη Σαμαρά για την επιλογή του και στους δύο πολιτικούς αρχηγούς της συγκυβέρνησης για τη σύμφωνη γνώμη τους!

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr via http://www.periodista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου