Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Στη Νέα Δημοκρατία δεν ξέρουν τους Ζαπατίστας

Πέραν του ότι το επικοινωνιακό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας, με τη συνεχή προσπάθεια να συνδέσει τον ΣΥΡΙΖΑ με πράξεις βίας ή με την τρομοκρατία, έχει ξεπεράσει κάθε είδος γραφικότητας, αποδεικνύεται πλέον ότι όσοι συμμετέχουν σε αυτό στερούνται και βασικών γνώσεων της παγκόσμιας ιστορίας.
Διότι δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για το γεγονός ότι η φοιτητική παράταξη ΑΡ.ΕΝ. (Αριστερή Ενότητα) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) κυκλοφόρησε αφίσα για φοιτητικό πάρτι με φωτογραφία του EZLN, δηλαδή του  Στρατού των Ζαπατίστας για την Εθνική Απελευθέρωση-EZLN (Ejército Zapatista de Liberación Nacional), δηλαδή του κινήματος για την αυτοδιάθεση των ιθαγενών του Μεξικού.

Προφανώς ο επικοινωνιακός φωστήρας της Νέας Δημοκρατίας που έκανε αυτή την ανακάλυψη δεν πρόσεξε ότι κάτω αριστερά η αφίσα γράφει ξεκάθαρα "EZLN". Αλλά και να το πρόσεχε, μήπως θα γνώριζε τι είναι; Αντιθέτως, οι προφέσορες της επικοινωνίας της ΝΔ (ερασιτεχνικού επιπέδου), ανακάλυψαν πάλι κουκουλοφόρους και καλάσνικοφ. Όμως, το Μεξικό πέφτει λίγο μακριά.
Διαβάστε την ανακοίνωση της ΝΔ: 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού όπλισε τα χέρια όσων επιχείρησαν να πυρπολήσουν ζωντανούς συμπολίτες τους στη Χαλκιδική, τώρα, ενόψει φοιτητικών εκλογών, διαφημίζει με αφίσα ενός κουκουλοφόρου που κρατά καλάσνικοφ, τη νεολαία του ως φυτώριο εγκληματιών. Υπάρχει ντροπή στο ΣΥΡΙΖΑ;».
Ναι καλά διαβάσατε. Ένα κόμμα που κυβερνά τη χώρα βγάζει ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει ότι ο αντάρτης του EZLN είναι κουκουλοφόρος που κρατά καλάσνικοφ και ζητά εξηγήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Εμείς μία παρατήρηση θα κάνουμε: Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι. 

ΥΓ: Εκεί στη Νέα Δημοκρατία, αντί να ασχολούνται με τα πάρτι στις πανεπιστημιακές σχολές, δεν βγάζουν καμία ανακοίνωση για την ανεργία.

 http://www.periodista.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου