Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Λέγε με παλιόπαιδο μέχρι και Ναζί, μα μη λες α(Χ.Α)ριστο…

Στο πλευρό της Eldorado και του Μπόμπολα και οι νεοναζιστές;
Απόλυτα συνεπής προς τις υποχρεώσεις της απέναντι στο οικονομικό, πολιτικό και μιντιακό κατεστημένο που την εξέθρεψε και την προώθησε στη βουλή εμφανίζεται τα τελευταία 24ωρα η Χρυσή Αυγή.
Αφού υπερψήφισε την τοποθέτηση του Σταυρίδη στο ΤΑΙΠΕΔ – δηλαδή του ανθρώπου του Μητσοτάκη, ο οποίος ξεπούλησε την ΑΓΕΤ – ΗΡΑΚΛΗΣ στην ιταλική… μαφία, τώρα αποφάσισε να ασχοληθεί και την Χαλκιδική.
Λίγες εβδομάδες λοιπόν ύστερα από την παράσταση που έδωσε, για λογαριασμό της καναδικής πολυεθνικής Eldorado και του Μπόμπολα, ο Ά. Γεωργιάδης αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ήρθε και η σειρά των νεοναζιστών να μπουν στο παιχνίδι.
Θυμίζουμε ότι το νεοναζιστικό κόμμα, πάντα μαζί με την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη είχε ψηφίσει για να μην φορολογούνται οι Έλληνες εφοπλιστές ενώ έπαιξε το παιχνίδι της κυβέρνησης και στην υπόθεση του ξεπουλήματος της Αγροτικής Τράπεζας.
Παλαιότερα είχαν στηρίξει τον Μάνεση απέναντι στους απεργούς της Χαλυβουργίας στο Βόλο.
Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής:
“Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής με αντιπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων Υπογειτών των Μεταλλείων Κασσάνδρας. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, Πολύβιος Ζησιμόπουλος και Αντώνης Γρέγος υποδέχτηκαν με θέρμη τον Πρόεδρο του Σωματείου, Άγγελο Δεληγιόβα και τον Γραμματέα
 Γεώργιο Αρβανίτη.
Οι αντιπρόσωποι των εργαζομένων εξέθεσαν στους συναγωνιστές τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες εργάζονται και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά. Εξέφρασαν την πεποίθηση πως η εξόρυξη χρυσού στην Χαλκιδική είναι μια πολύ σημαντική δραστηριότητα, η οποία δίνει εργασία σε χιλιάδες οικογένειες του νομού, δραστηριότητα που δεν πρέπει να παύσει. Επίσης, κατήγγειλαν πως έχουν γίνει δέκτες απειλών και κατατρομοκράτησης από γνωστούς αριστερούς κύκλους, γιατί επιμένουν να στηρίζουν την εργασία των μεταλλωρύχων στο νομό, κύκλοι που έχουν δαιμονοποιήσει τους εργαζομένους στην εξόρυξη χρυσού και τους αντιπροσώπους τους.
Οι συναγωνιστές δήλωσαν απερίφραστα την απόλυτη στήριξή τους στους εργαζόμενους και στα δίκαιά τους, καθώς και ότι θα στηρίξουν τα δίκαια αιτήματά τους εντός και εκτός Βουλής. Παράλληλα, εξέφρασαν την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής πως η εκμετάλλευση του χρυσού στην Χαλκιδική γίνεται με όρους που δεν εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον. Η δραστηριότητα δεν πρέπει να παύσει μεν αλλά, η εξόρυξη του χρυσού πρέπει να γίνει από εταιρία που θα ελέγχεται κατά πλειοψηφία από το δημόσιο, στην οποία θα έχουν μερίδιο και λόγο οι εργαζόμενοι”.

 http://info-war.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου