Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Παραιτηθείτε κύριοι

Η Κύπρος είπε το περήφανο ΟΧΙ στα αρπακτικά της Γερμανίας και της ληστρικής συμμορίας της ευρωπαϊκής γραφειοκρατίας και των δανειστών και τελικά δεν καταστράφηκε, ακόμη τουλάχιστον, μετά την καταψήφιση της αισχρής απόφασης του Eurogroup για το κούρεμα των κυπριακών καταθέσεων.
Οι απειλές περί άτακτης χρεοκοπίας δεν πτόησαν τη μικρή Κύπρο και έτσι το μικρό κυπριακό κοινοβούλιο απέρριψε την εξωφρενική και καταστροφική πρόταση του Eurogroup.  Μάλιστα μετά την απόρριψη του σχετικού νομοσχεδίου η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ανακοίνωσε, ότι εντός των καθορισμένων ορίων, θα συνεχίσει την
ρευστότητα των κυπριακών τραπεζών.
Ας πάμε λίγους μήνες πριν, στις δύο εκλογικές μάχες που διεξήχθησαν στην Ελλάδα. Τα κόμματα της τρικομματικής κυβέρνησης των Μερκελιστών και οι υποτελείς στο Βερολίνο αρχηγοί των κομμάτων της συγκυβέρνησης, όπως επίσης οι ντόπιοι τραπεζοκράτες, η διαπλοκή, η μιντιοκρατία, οι εκπρόσωποι του εφοπλιστικού λόμπι και οι εγχώριοι Γερμανοτσολιάδες  υλοποιούσαν το απόλυτο σχέδιο κατατρομοκράτησης του ελληνικού λαού και υφαρπαγής της ψήφου του εκλογικού σώματος.
Κραύγαζαν ότι η Ελλάδα θα καταστραφεί, ότι θα βρεθεί εκτός ευρωζώνης, ότι θα χρεοκοπήσει και όλα αυτά για να συγκροτήσουν και να σχηματίσουν τον κυβερνητικό μηχανισμό παρωδία και διευκολύνουν την ολοκληρωτική εφόρμηση του γερμανικού παράγοντα στην χώρα μας, την μετατροπή της Ελλάδας σε Ειδική Οικονομική Ζώνη και εργασιακό κάτεργο, την μετατροπή των Ελλήνων σε σκλάβους, αλλά και για να ολοκληρώσουν την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας στο Δ΄ Ράιχ. Τελικά είναι εκείνοι, οι οποίοι κατέστρεψαν τους ομολογιούχους, που εξαθλιώνουν τους Έλληνες, που ξεπουλάν τον εθνικό πλούτο και τη δημόσια περιουσία, που παίρνουν τα σπίτια από τους Έλληνες και τους φτωχοποιούν και όχι ... οι κομμουνιστές. 
Στο τελευταίο Eurogroup το καταστροφικό για την Ελλάδα και τους Έλληνες το θλιβερό δίδυμο Σαμαρά - Στουρνάρα, σε συνεργασία βέβαια με τον δεξιό Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος τελικά εσύρθη στο ΟΧΙ κατόπιν της σκληρής αντιπολίτευσης που δέχθηκε, διάλεξαν στρατόπεδο: Το στρατόπεδο της Γερμανίας και όχι εκείνο της Κύπρου. Πρόδωσαν την Κύπρο και το λαό της, αλλά και για άλλη μια φορά απέδειξαν ότι είναι αναξιόπιστοι και ότι εμπαίζουν τον ελληνικό λαό.
Μάλιστα ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρα, για τον οποίο η ελληνική ιστορία επιφυλάσσει μια θέση στις πιο μαύρες σελίδες της, ένας εκ των αρχιτεκτόνων της καταστροφικής, όπως εξελίσσεται, ένταξης της Ελλάδας στην Οικονομική Νομισματική Ένωση, ο άνθρωπος των τραπεζών και του γερμανικού οικονομικού κατεστημένου, χωρίς ντροπή και χωρίς συναίσθηση της πραγματικότητας, δήλωσε ότι η απόφαση του Eurogroup ήταν η λιγότερο κακή για τον κυπριακό λαό.
Από κοντά και ο γερμανόφιλος και μερκελιστής πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, συνεργάτες του οποίου διαρρέουν τώρα τη δυσφορία του για τους χειρισμούς του Κυπρίου Προέδρου, αφουγκραζόμενοι την γενική κατακραυγή της ελληνικής κοινωνίας.
Η Κύπρος έστειλε ένα ακόμη μήνυμα: Κύριε Σαμαρά και Στουρνάρα, κύριοι Μερκελιστές της κυβέρνησης: ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΤΕ. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια κυβέρνηση, η οποία θα λειτουργεί και θα δρα υπέρ των συμφερόντων του λαού της και υπέρ των εθνικών συμφερόντων. 
Ο χρόνος ήδη μετράει αντίστροφα ...

 http://www.periodista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου