Κυριακή, 3 Μαρτίου 2013

To Mega έκλεβε ρεύμα στον πομπό Υμηττού


Εδώ και μήνες τεχνικοί της ΔΕΗ του Τομέα Τεχνικών Εργασιών Δικτύου διαπίστωσαν ότι η Εταιρεία «Τηλέτυπος» στην
οποία ανήκει το Megaλο προπαγανδιστικό κυβερνητικό προπαγανδιστικό τηλεοπτικό κανάλι προχωρούσε σε ρευματοκλοπή ζημιώνοντας τεράστια ποσά την ΔΕΗ. Το έγγραφο της ΔΕΔΔΗΕ είναι ξεκάθαρο και δεν αφήνει αμφιβολία σε κανέναν για την λαμογιά που γινόταν στον μετρητή του καναλιού στον Υμηττό ο οποίος ήταν «πειραγμένος» ώστε να καταγράφει πολύ λιγότερη ενέργεια από αυτή που καταναλωνόταν και συγκεκριμένα 12  KW αντί για 58 KW.
Κι αυτό μπορούσε να συνέβαινε όλη την προηγούμενη 8ετία (!!!) κλέβοντας απ’ την ΔΕΗ περίπου 400.000 ευρώ αφού για κάθε KW που κατάγραφε ο μετρητής η πραγματική κατανάλωση ήταν 4,8 φορές περισσότερη.
Την στιγμή που χιλιάδες λαϊκά νοικοκυριά έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι, αφού δεν μπορούν να πληρώσουν τα υπέρογκα τιμολόγια της ΔΕΗ και φυσικά αν συλληφθεί κάποιος να κλέβει ρεύμα πάει αυτόφωρο, μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος γιατί το Mega απολαμβάνει τέτοια ασυλία;

 Δεν ξέρουμε τι απέγινε 2 μήνες μετά, αλλά βλέπουμε το κανάλι να εκπέμπει ακόμα. Μήπως πρέπει να κάνουμε κανένα έρανο για να πληρωσει τη ΔΕΗ, αφού με το δάνειο που πήρανε πρόσφατα δεν έφτασε ούτε ευρό στους εργαζόμενους για τις οφειλόμενες αποδοχές? To κανάλι του Βενιζέλου όμως δεν είναι το μόνο που πιάστηκε να κλέβει.

 http://ergasiakodeltio.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου