Σάββατο, 10 Αυγούστου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στουρνάρας εναρμονίζεται με τον Σόιμπλε στην ακραία λιτότητα

H κυβέρνηση ετοιμάζει για το φθινόπωρο «νέα δυσβάσταχτα μέτρα, αθρόες απολύσεις και κατασχέσεις σπιτιών», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα.
«O κ. Στουρνάρας, που θαυμάζει τον κ. Σόιμπλε και εναρμονίζεται πλήρως μαζί του στην πολιτική της ακραίας λιτότητας, όχι μόνο για τη χώρα μας, αλλά και για όλη την Ευρώπη, είναι αποκαλυπτικός ως προς τις προθέσεις του», σημειώνει στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Από τη στιγμή που το πρόγραμμα δεν βγαίνει, τα έσοδα καταρρέουν και η ύφεση βαθαίνει, «ετοιμάζει για το φθινόπωρο νέα δυσβάσταχτα μέτρα, αθρόες απολύσεις και κατασχέσεις σπιτιών», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
«Η πλειοψηφία της κοινωνίας, που πλήττεται από την καταστροφική πολιτική του μνημονίου δεν έχει άλλες αντοχές και, μέσα από τον αδιάκοπο αγώνα, μπορεί να ανατρέψει την πολιτική και την κυβέρνηση και να ανοίξει νέους δρόμους για μια κυβέρνηση της αριστεράς, μια κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας, που θα δώσει ελπίδα και προοπτική στον λαό και τον τόπο», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ

 http://tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου