Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο. Α. Ε. Δ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

Το άλλοτε Θράσιο πεδίο της απασχόλησης έχει σήμερα μεταβληθεί σε πρωτεύουσα της ανεργίας.
Οι άνεργοι, οι απολυμένοι, οι υποαπασχολούμενοι, οι απλήρωτοι εργαζόμενοι, οι επαγγελίες που βάζουν λουκέτα, οι εν δυνάμει άνεργοι και οι νεόπτωχοι στην περιοχής μας ανέρχονται πλέον σε δεκάδες χιλιάδες, ενώ ο αριθμός τους διαρκώς αυξάνεται !
Αιτία αυτής της ασύμμετρης για τους πολίτες απειλής είναι οι πολιτικές των Μνημονίων που υλοποίησαν όλες οι μέχρι σήμερα Κυβερνήσεις.
Από την μια διαλύουν τον παραγωγικό ιστό της χώρας, και από την άλλη περιορίζουν η και καταργούν το κοινωνικό κράτος.
Χιλιάδες συμπολίτες μας, ανεξαρτήτως ηλικίας η φύλλου σπρώχνονται βίαια στην ανεργία, στην φτώχεια, στην ανέχεια, στην εξαθλίωση.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !

Καλούμε όλους και όλες:
Φορείς και πολίτες, άνεργους και εργαζόμενους, νέους και νέες της περιοχής, πέρα από άλλες διαφορές, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας.
Να συνδιαμορφώσουμε ένα μεγάλο, ενωτικό, μαζικό, διεκδικητικό, προοδευτικό κίνημα γι’ αυτή την απαράδεκτη κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας, με αιτήματα:
1. Κάθε άνεργος για όλο το διάστημα της ανεργίας του να μην στερείται ο ίδιος και η οικογένεια του βασικών κοινωνικών αγαθών.
2. Να εξασφαλιστεί για κάθε ικανό προς εργασία πολίτη το ανθρώπινο δικαίωμα της σταθερής και πλήρους απασχόλησης.
3. Να καταργηθούν τα Μνημόνια της ανεργίας και να σχεδιαστούν πολιτικές ανάπτυξης και παραγωγικής ανασυγκρότησης προς όφελος του Λαού, των εργαζομένων και του τόπου.
ΚΑΛΟΥΜΕ:
ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο. Α. Ε. Δ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στις 10 π. μ.
Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας Δυτικής Αττικής - Δήμος Ελευσίνας - Περιφερειακή Παράταξη ‘ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ’ - Καταναλωτικό Κίνημα - Ανεξάρτητος Δημοτικός ‘Ενωτικός Συνδυασμός Ασπροπύργου’ - Δημοτικός Συνδυασμός ‘ΕΛΕΥΣΙΝΑ – ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΗ’ - Σύλλογος Εργατικών Κατοικιών Μάνδρας - Δημοτική Συνεργασία ‘Μάνδρας – Ειδυλλίας’ - Επαγγελματοβιοτέχνες Θριασίου Πεδίου - Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αττικής – Α’ Ε.Λ.Μ.Ε Δυτικής Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου