Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Γράμμα στα εγγόνια των αγωνιστών του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ

Αυτή η χώρα, εκτός από δοσίλογους και προδότες, έχει να επιδείξει στη μακραίωνη ιστορία της και το πιο τρανό δημιούργημα του λαού μας: Το ΕΑΜ - ΕΛΑΣ.
Εμείς, τα εγγόνια των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, τα εγγόνια των αγωνιστών του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ ανεχόμαστε σήμερα τη ΧΟΥΝΤΑΡΑ που επιβάλλεται στη χώρα μας. Η ΧΟΥΝΤΑΡΑ επιβάλλεται σήμερα με πιο έξυπνο τρόπο από ότι στη Λατινική Αμερική των περασμένων δεκαετιών και όχι φυσικά με τον τρόπο που την είχαν επιβάλλει οι ξενοκίνητες αμοιβάδες, οι ξενοκίνητοι μονοκύτταροι οργανισμοί, οι προδότες Συνταγματάρχες και το σκυλολόι τους το 1967.


Ανεχόμαστε να δηλώνει ένας πρωθυπουργός - μαριονέτα, ότι θα προστατέψει τους αποικιοκράτες, οι οποίοι στρέφονται εναντίον τμήματος του ελληνιικού λαού στις Σκουριές της Χαλκιδικής. Είναι ο ίδιος που αρνείται να δει τη φτώχεια στους δρόμους και κουβαλάει τους Ευέλπιδες στο Μέγαρο Μαξίμου για να καλοπιάσει τον Φρανσουά Ολάντ, με τις εθιμοτυπίες. Είναι ο ίδιος, ο οποίος έστρωσε κόκκινο χαλί στην Άνγκελα Μέρκελ για να περπατήσει στην Ελλάδα των χιλιάδων αυτοκτονιών και της φτώχειας. Είναι ο ίδιος, ο οποίος δίνει εντολή να δέρνουν τους πατεράδες και τους παππούδες μας, τους αγρότες, τους εργαζόμενους, τους Έλληνες που αντιστέκονται στην αποικιοκρατική του κυβέρνηση, τους νέους, μόνο και μόνο επειδή έχει λάβει δεσμεύσεις για να ικανοποιήσει το απωθημένο του: Να ξεπεράσει τον ευεργέτη - δάσκαλο, τον οποίο κάποτε, ακολουθώντας με ακρίβεια το παρελθόν του, έριξε από την κυβέρνηση. Είναι ο ίδιος που υφάρπαξε την ψήφο του ελληνικού λαού λέγοντας άλλα και πράττοντας άλλα.
Ανεχόμαστε, τους εχθρούς του λαού, να ισχυρίζονται ότι "σώζουν" την πατρίδα. 
Ανεχόμαστε τη χρεοκοπημένη διαπλοκή και τα σάψαλα που κρυμμένα στα μαυσωλεία τους απεργάζονται σενάρια εξόντωσης του ελληνικού λαού, μόνο και μόνο για να σώσουν τις χάρτινες αυτοκρατορίες τους (Το χειρότερο είναι ότι ανεχόμαστε τα γιουσουφάκια τους, τα ανδρείκελα που γράφουν άρθρα κατά παραγγελία).
Ανεχόμαστε, τα φασισταριά, τα χουντικά απόβλητα, τα κατάλοιπα της εποχής του Ψυχρού Πολέμου, τον εσμό της λουμπεναρίας, του υπόκοσμου και της αμορφωσιάς που βγήκε από τα λαγούμια της ιστορίας για να πάρει δήθεν ιστορική ρεβάνς, να ισχυρίζονται ότι η ξενοκίνητη Χουντα, αυτή που πρόδωσε την Κύπρο και καταδυνάστευσε τον λαό μας, ήταν "καλή". Ανεχόμαστε αυτόν τον υπόκοσμο, αυτούς τους λούμπεν αμόρφωτους επίγονους των δοσίλογων της Κατοχής, να συμψηφίζουν τη μεταπολίτευση, η οποία τους έδωσε τη δυνατότητα να συνεχίσουν να έρπονται στη γη, με την επταετή δικτατορία των προδοτών επίορκων αξιωματικών του ελληνικού στρατού. Στο τέλος, βέβαια, ξέρουν τι θα πάρουν όλοι αυτοί ... Αυτό που έπαιρναν πάντα. Την χλεύη και την αποστροφή.
Ανεχόμαστε τα "αριστερά πρόσημα", να δηλώνουν ότι βάζουν "κόκκινες γραμμές" στο πλαίσιο της λειτουργίας της συγκυβέρνησης, ενώ στην ουσία συνυπογράφουν την καταδίκη του ελληνικού λαού, επειδή πιέζονται από επιχειρηματικά συμφέροντα και από την ματαιοδοξία μαθητευόμενων μάγων, οι οποίοι θεωρούν ότι γνωρίζουν τα μυστικά της παγκόσμιας τραπεζοκρατίας. 
Ανεχόμαστε έναν άνθρωπο της Μαντζουρίας  ένα μεταλλαγμένο υποπροϊόν, της σύγχρονης ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας, έναν ανεπαρκή υπουργό οικονομικών, ένα άβουλο ανθρωπάκι, να απειλεί ότι θα αρπάξει τις περιουσίες των Ελλήνων, να εισέρχεται από το παράθυρο στην πολιτική ζωή του τόπου και να ασκεί κριτική στην Αριστερά, να αμφισβητεί τις αποφάσεις της δικαιοσύνης και ... το κυριότερο: Να ασκεί ανεξέλεγκτα και απολαμβάνοντας την παθητική στάση των βουλευτών της συμπολίτευσης, οικονομική πολιτική η οποία οδηγεί στην κοινωνική γενοκτονία.
Ανεχόμαστε, κάτι ξεπεσμένους στρατόκαυλους χαζοεθνικιστές δικηγόρους, αυτά τα βρομερά δήθεν άλλοθι του συστήματος, να θεωρούν ότι παράγουν πολιτική και να εξαπολύουν απειλές κατά της Αριστεράς. Το μοναδικό τους προσόν είναι ότι είναι φίλοι του πλέον λαομίσητου πρωθυπουργού των τελευταίων δεκαετιών. Και τους ανεχόμαστε αντί να τους θυμίσουμε ότι είναι οι επίγονοι του δοσιλογισμού και ότι διασυνδέονται με γραφικά και βρωμερά συστήματα των μυστικών υπηρεσιών, τα οποία στο παρελθόν έβαλαν τη χώρα σε περιπέτειες. Τους ανεχόμαστε, αντί να τους θυμίσουμε, για να παρηγορηθούν, ότι τα σκυλιά δεν δαγκώνουν το χέρι που τους ταΐζει.
Ανεχόμαστε τον κάθε άεργο, ο οποίος πέρασε την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου, να τεμπελιάζει μπροστά στο Facebook και στο tweeter και να τον ταΐζουμε εμείς, αντί να του δείξουμε το δρόμο για να πάει να συζητήσει με τις φίλες του (Το χειρότερο είναι ότι έχει την ψευδαίσθηση ότι παράγει και υψηλή πολιτική).
Ανεχόμαστε κάποιους υποστηρικτές της κυβερνητικής πολιτικής, οι οποίοι έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή και τους οποίους στο παρελθόν "γλίτωναν" μεγαλοεπιχειρηματίες. Αυτοί σήμερα παριστάνουν τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης και τα εξαπτέρυγα του γερμανόφιλου τοπικού φύλαρχου. Έννοια τους.
Ανεχόμαστε τη Λούμπεν Μεγαλοαστική Τάξη.
Ανεχόμαστε να κλέβουν τον πλούτο αυτής τη χώρας οι ξένοι γραφειοκράτες, οι εκπρόσωποι των πολυεθνικών και τα ντόπια τσιράκια τους και τα παιδιά μας να μην έχουν να φάνε ψωμί, να μην έχουν εκπαίδευση, τα νοσοκομεία να μην μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους και τα περήφανα γηρατειά να εξοντώνονται ... πρόωρα ... στο βωμό της πολιτικής καριέρας των δοσίλογων. 
Ανεχόμαστε εταιρείες security και αιμοσταγείς μισθοφόρους, με πρωθυπουργική εντολή, να βιαιοπραγούν εναντίον του λαού μας.
Ανεχόμαστε, σήμερα, παιδιά χωρίς ταυτότητα, απολίτικα και παραπλανημένα να ξυρίζονται και να κυκλοφορούν στους δρόμους με στρατιωτικές περιβολές, προσχωρώντας στον νεοναζισμό, αναζητώντας ταυτότητα στο μπέρδεμα της πολιτικής με τον χουλιγκανισμό. Ανεχόμαστε να καθίστανται αντικείμενα εκμετάλλευσης από ανθρωπάκια - φυρερίσκους, πιστά σκυλιά των αφεντικών και των πλούσιων αφεντάδων.
Ανεχόμαστε τους τραπεζίτες, τους μεγαλοεπιχειρηματίες, τους εφοπλιστές, τις γουνοφορεμένες κυρίες της Δεξιάς και τα τεχνοκρατικά σκουπίδια, να εισηγούνται απολύσεις, για να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τον πλούτο τους, εις βάρος του ελληνικού λαού.
Ανεχόμαστε, ακόμη και σήμερα να κάνουν πολυτελή πάρτι σε σουίτες (νομίζουν ότι δεν τα ξέρουμε;).
Ανεχόμαστε (και πάλι) τον δοσιλογισμό να αναπτύσσεται στη σύγχρονη μορφή του. 
Ανεχόμαστε, ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα νεκρόληκτου κλάδου της ανθρωπολογίας, (αφού θέλουν να μιλάμε με όρους ανθρωπολογικούς), ένα ξεπεσμένο ανιστόρητο ανθρωπάκι να χαιρετά ναζιστικά, στη χώρα που οι πατριώτες πολέμησαν τους ναζί και τους ταγματασφαλίτες, και να δοκιμάζει την κοινή λογική περιφερόμενος από cultίλα σε cultίλα. 
Ανεχόμαστε δήθεν δημοσιογράφους, οι οποίοι ήταν και είναι δουλικά και μισθοδοτούμενα υπαλληλάκια τραπεζιτών να δηλώνουν χωρίς ντροπή ότι οι εικόνες της εξαθλίωσης του ελληνικου λαού που δείχνουν τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία είναι ντροπή για τη χώρα. Και δεν ντρέπονται που άγονται και φέρονται, σύμφωνα με τις επιθυμίες των εντολέων τους και των αφεντικών τους, αυτά τα ανθρωπάρια, τα οποία θα καταλήξουν στο βόθρο της ιστορίας. Δεν ντρέπονται που γίνονται επαίτες καθημερινά (θα τους αποκαλύψουμε προσεχώς).
Ανεχόμαστε τον ξεμωραμένο γιο ενός κειμενογράφου, την μεταλλαγμένη από τα μπότοξ κυρία, τον φερόμενο ως αποδέκτη δώρων από γερμανικό κολοσσό και τον γελωτοποιό γιο ενός πρώην δημοσιογράφου και υπουργού να νομίζουν ότι κατευθύνουν την κοινή γνώμη .
Ανεχόμαστε πολλά ακόμη, εμείς τα εγγόνια των αγωνιστών του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ, τα εγγόνια των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης.
Ως πότε;
Όχι άλλη ανοχή στα σκουπίδια που βρομίζουν τη ζωή μας. Δεν πρέπει να κάνουμε τα ίδια λάθη εμείς εγγόνια των αγωνιστών του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ. 
http://www.periodista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου