Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Συνωμοσιολογικός και επικίνδυνος Μιχαλολιάκος


"Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ούτε τα κοινωνικά κινήματα τρομοκρατούνται από θρασύδειλους τραμπούκους", η απάντηση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ
Την ύπαρξη σχεδίου επίθεσης στο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, από παρακρατικούς μηχανισμούς που δεν έχουν σχέση με τη Χρυσή Αυγή και επιδιώκουν την πόλωση (!), εν' όψει της Γενικής Πανεργατικής απεργίας των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στις 20 Φλεβάρη, κατήγγειλε ο αρχηγός του νεοναζιστικού μορφώματος σε συνέντευξη του στο Contra Channel. 
Για απόπειρα τρομοκράτησης και τραμπουκισμού των λαϊκών κινητοποιήσεων κάνει λόγο η Κουμουνδούρου και ζητάει από την κυβέρνηση καθώς και τις δικαστικές αρχές να καλέσουν τον κ. Μιχαλολιάκο να δώσει εξηγήσεις.



Ολόκληρη η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Οι ισχυρισμοί του αρχηγού της Χρυσής Αυγής περί επίθεσης ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ εν όψει της απεργίας της 20 Φεβρουαρίου συνιστούν μια ευθεία απειλή ενάντια στους κοινωνικούς αγώνες και τη δημοκρατία. Δεν είναι τυχαίο που ο ηγέτης της νεοναζιστικής οργάνωσης επιλέγει να εκστομίσει τα περί προβοκάτσιας εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ και να τα συνδέσει με την πανεργατική απεργία, σε μια περίοδο που η κυβέρνηση κατασυκοφαντεί και καταστέλλει τις κοινωνικές κινητοποιήσεις. Στόχος τους να τρομοκρατηθεί ο λαός.
Η κυβέρνηση καθώς και οι δικαστικές αρχές οφείλουν να καλέσουν τον κ. Μιχαλολιάκο να δώσει εξηγήσεις για τις απειλές του.

Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ,  ούτε τα κοινωνικά κινήματα τρομοκρατούνται από θρασύδειλους τραμπούκους.
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου