Πέμπτη, 2 Μαΐου 2013

Νεολαία ΣΥΝ: Καμιά ασυλία στη Χρυσή Αυγή

Ανακοίνωση της Νεολαίας Συνασπισμού για τη ματαίωση της φιέστας μίσους που επιχείρησε να διοργανώσει η Χρυσή Αυγή στο Σύνταγμα
Το γεγονός της ματαίωσης της φιέστα μίσους που εδώ και μέρες σχεδίαζε να υλοποιήσει η Χρυσή Αυγή στο Σύνταγμα έγινε αφορμή για να αποκαλυφθεί ακόμη μία φορά το πραγματικό πρόσωπο των υμνητών του νεοναζισμού.
Το «συσσίτιο μόνο για έλληνες» ως μια ακόμη απόπειρα δημιουργίας εντυπώσεων και εκμετάλλευσης της φτώχειας και των κοινωνικών αδιεξόδων για την προώθηση μισαλλόδοξων και ρατσιστικών δράσεων έληξε με εκφοβισμούς και βιαιοπραγίες, που είχαν ως αποτέλεσμα και τον παράπλευρο τραυματισμό ενός δωδεκάχρονου κοριτσιού από τον βουλευτή της Χ.Α. Γερμένη, ο οποίος φέροντας όπλο επιτέθηκε στο δήμαρχο Αθηναίων Γ. Καμίνη.
Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι η ασυλία με την οποία συχνά περιβάλλεται η Χ.Α. από τις αρχές την εξωθεί σε μία χωρίς όρια επίθεση στις αξίες του ανθρωπισμού αλλά και το ότι υπάρχει αναγκαιότητα για μια πολύ πιο σοβαρή και πολιτικά συγκροτημένη αντιμετώπιση της φασιστικής απειλής πέρα από τακτικού τύπου επιμέρους απαγορεύσεις όπως αυτές που εισηγούνται τα κυβερνητικά κόμματα και εν προκειμένω η δημοτική αρχή της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου