Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

“Ομαδικός βιασμός» της Ζωής Κωνσταντοπούλου από πληρωμένους δημοσιογράφους.

Η αφορμή για αυτό το άρθρο είναι μία συντονισμένη εκπομπή με συρραφή δημοσιευμάτων από πληρωμένους δημοσιογράφους που θέλουν να ταυτίσουν την Κωνσταντοπούλου με ...βιαστές!
Η λίστα Λαγκάρντ αρωματίζει με τη βρώμα της σηψαιμίας της, τον ούτως ή άλλως πληρωμένο δημοσιογραφικό λόγο.
Η εμφάνιση της Ζωής Κωνσταντοπούλου σε μία θεσμική παρωδία, προανακριτική επιτροπή της Βουλής, έχει εξιτάρει τα ακραία αντανακλαστικά μια σειράς πληρωμένων δημοσιογράφων που το αδίστακτο ,είτε απέναντι στην Κωνσταντοπούλου είτε απέναντι στην κοινωνία, είναι το ίδιο.
Η λίστα Λαγκάρντ ήταν από την αρχή φανερό(ας όψεται ο Βαξεβάνης) ότι θα προκαλούσε “εκνευρισμό” τόσο στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ όσο και στην Ιερουσαλήμ αυτή καθ αυτή! Πλήθος εφοπληστών, πολιτικών, δημοσιογράφων και νοικοκυράδων αποκαλύφθηκε ότι σε μεγάλο εμβαδό άξιζαν .. πίσσα και πούπουλα. Κατσαπλιάδες, κοινοί εγκληματίες, μανταλοεπιχηρηματίες που καπνίζουν τα ακριβά τους πούρα πάνω σε απλήρωτους εργαζόμενους αλλά έχουν καταφέρει και οικοδομήσει έναν τόσο διεφθαρμένο πολιτισμό που στην κυριολεξία ελέγχει ένα ολόκληρο κράτος. Ένα κράτος μαφίας, αστυνομική-δικαστικής-θεσμικής μαφίας, ένα κράτος δικό τους, όπως τους αξίζει. Απόλυτη παρακμή. Η μεταβολή του μεταβολισμού του συστήματος προδίδει θεσμική σηψαιμία σε προχωρημένο στάδιο.
Η αποκάλυψη της λίστας από τον Βαξεβάνη κινητοποίησε διαδικασίες, που έπρεπε να ελεγχθούν , όχι ότι θα υπήρχε δικαστική συνέχεια εκεί ο έλεγχος είναι καθολικός. Αλλά η δημόσια προβολή της διαδικασίας κίνησης μαύρων κεφαλαίων δεν είναι μία απλή υπόθεση αντικαθρεφτισμού κεφαλαίων. Για παράδειγμα αποκαλύφθηκαν τεράστια ποσά από εμπόριο όπλων που η απλή διερεύνηση της κίνησης των λογαριασμών μπορεί να δείξει έστω και για «ιστορικούς λόγους» το στήσιμο του σημερινού εξουσιαστικού πολιτισμού όσον αφορά αυτή την μικρή εκδοχή της “αγοράς”. Το εμπόριο όπλων είναι οικογενειακή υπόθεση των υπεραγαπητών “εξαδέλφων” της λαμπρής οικογένειας των Παπακωνσταντίνου, που διέθεταν και ανάλογο υπουργό στον οικιακό εξοπλισμό τους. (προσοχή! ακολουθεί σημαντική Υπόθεσι Εργασήας)
"Ένα άλλο ζήτημα που αν υπήρχε, ευχαρίστως θα μας απασχολούσε σε σχέση με το πάρκο με τα μυθικά ποσά, τα τερατώδη ποσά που κεφαλαιοποιούνται από το εμπόριο ναρκωτικών κλπ είναι ζήτημα που θα μπορούσε αν υπάρχει, έστω και για την ωφελιμότητα των ακαδημαϊκών μας σπουδών να παίρναμε πληροφορίες από το πάρκο της λίστας Λαγκάρντ για το πώς, εάν υπάρχουν , διοχετεύονται από την βιομηχανία των ναρκωτικών, στον υπόκοσμο των ναρκοεμπόρων, τις διαδικασίες συνταγογράφησης των κεφαλαίων στις τράπεζες και από εκεί στα σαλόνια του καπιταλισμού και των ανθρώπων της εξουσίας των διάφορων κρατών(χπ κώματα-πολιτικοί-δικαστές τραπεζίτες πλκ)…. Η λίστα Λαγκάρντ είναι(;) ένα εργαλείο ανάγνωσης αυτού το ιδιαίτερου κόσμου."
Η επιτροπή που κατασκευάστηκε έχει άτομα πλήρως αναξιόπιστα, απολύτως ελεγχόμενα και “σεσημασμένα” που σε καμία περίπτωση δεν θα έκαναν το λάθος ούτε να κοιτάξουν προς το φλασάκι της λίστας Λαγκάρντ, όπως ακριβώς έκαναν και οι προκάτοχοί του, μέχρι να φθάσει στο Βαξεβάνη που παραλίγο να καταλήξει φυλακή για την προβολή της λίστας.
Η Ζ.Κωνσταντοπούλου σε συνέχεια του Βαξεβάνη, αφού βρέθηκε στην επιτροπή όχι απλά κοιτάει το τυπικό περιεχόμενο αλλά έχει και την αναίδεια να ψάχνει την ροή των κεφαλαίων και όχι μόνο. Αυτή την αναίδεια την βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες σε όλες τις πληρωμένες δημοσιογραφικές μαρκίζες όπου συκοφαντούν και ταυτίζουν την Κωνσταντοπούλου με κοινούς βιαστές. Η πληρωμένη προσπάθεια αποδόμησης της ηθικής της συγκρότησης μόνο άσχετη δεν είναι από την Ιερουσαλήμ που βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ και που προσπαθούν οι παροικούντες να αποκρύψουν . Η εκστρατεία έχει επιχειρησιακά χαρακτηριστικά που είδαμε και σε άλλες περιπτώσεις (χπ επιβολή μνημονίου και εξαφάνιση του ορου απο την πιάτσα, πογκρομ προσφύγων, πολιτικές διώξεων, συκοφάντηση κοινωνικών ομάδων πλκ), έχει ένα κεντρικό σημείο διανομής και οι "ερευνητές" του αναζητούν στοιχεία επεξεργασίας τα οποία επεξεργάζονται σε κοινά κείμενα. Είναι ιδιαίτερα ευανάγνωστα πλέον τα μοιρασμένα non paper που η ίδια επιχειρηματολογία και οπτική παρουσίαση εμφανίζεται σε ακροδεξιά και (;)αριστερά(;) ΜΜΕ(χπ ΠαΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ-iefimerida.gR).
Τιμής ένεκεν όλης αυτής της πλέμπας επαναμοστράρουμε τα κυρίως πρόσωπα των εφοπληστών, δημοσιογράφων, πολιτικών που προβλήθηκαν με θεαματικό τρόπο μέσα από τη λίστα Λαγκάρντ για να πείσουμε έστω και θυμικά για το γιατί , κάποιοι επιχειρούν τον “ομαδικό βιασμό” της Κωνσταντοπούλου, τονίζοντας ότι εμείς είμεθα εναντίων οποιασδήποτε μορφής βιασμού και δη του ομαδικού από πληρωμένους δημοσιογράφους.
Στη λίστα Λαγκάρντ ανευρέθησαν οι κάτοθι εφοπληστές, δημοσιογράφοι, πολιτικοί πλκ

"Με τον όρο εφοπλιστής ή κάτοχος πλοίων κατονομάζονται, μεταξύ άλλων:

Δροσόπουλος Νίκος, Σιγάλας Γιώργος, Σιγάλα Γεωργία, Γεωργιλής Hoffman Brigitte, Καραγιώργης Σπυρίδων, Οικονόμου Κωνσταντίνος, Οικονόμου Μάριος, Τολάκης Ιωάννης, Τολάκη Φωτεινή, Πετράκης Ανδρέας, Πετράκη Χριστίνα, Γιγιλίνης Μιχαήλ, Γιγιλίνης Δημήτρης, Σισσάνης Νικόλαος, Αλεξανδράτος Σπυρίδων, Τουμπής Μιχαήλ, Μανιός Βασίλειος, Τσάκος Παναγιώτης, Βενετσάνος Θεόδωρος, Μαρτίνος Ανδρέας, Μαρτίνου Αθηνά, Τάττος Αλκιβιάδης, οικογένεια Γουλανδρή.

Με τον όρο δημοσιογράφος ή εκδότης:

Φωτιάδης Γιώργος, Τράγκας Γιώργος, Μπόμπολας Φώτιος, Μπόμπολας Γιώργος, Σχοινά Αικατερίνη, Σχοινά Ελένη, Λάμψιας Παναγιώτης, Τράγκας Ιωάννης, Σκαναβής Αλέξιος

Με τον όρο βιομήχανοι-επιχειρηματίες :

Μυλωνάς Δημήτριος, Μανιάς Παναγιώτης, Μαυροφρίδης Γιώργος, Μεϊμάρογλου, Μαλιούρης, Ταμπάογλου Βύρων, Μοσκαχλαίδης Ηρακλής, Κατσούρης Παναγιώτης, Παγίδας Ζαν, Γκέρτσος Δημήτριος, Μπαλντίνι Αλφιώ, Καρακίτσος Ιωάννης, Καπράλος Σπυρίδων, Μαρινόπουλος, Λαυρεντιάδης, Interamerican, Βάλβης Ιωάννης, Λαλαούνης Ηλίας, Κυριαζής Αντώνιος, οικογένεια Τσαντίλη, Δούρος, Αεράκης.

Με τον όρο πολιτικοί

Ιωάννης Μπούτος (πρώην υπουργός, γράφει στη λίστα), Μπούτου Μαίρη, Βουλγαράκη Αικατερίνη, Πελέκη Αικατερίνη

Ζήτημα έχει προκύψει με την αναφορά του ονόματος Παπανδρέου Νικόλαος και Πανανδρέου Νικόλαος chairman στη λίστα. Ο αδελφός του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου δήλωσε ότι δεν πρόκειται για τον ίδιο αλλά πρόκειται περί συνωνυμίας.

Το δεύτερο ζήτημα που έχει προκύψει στο σημείο αυτό είναι η αναφορά του του ονόματος Κουράκου Σταυρούλα με την ιδιότητα businesswoman. Το ίδιο όνομα έχει η σύζυγος του πρώην υπουργού Αμυνας Γιάννου Παπαντωνίου, και έχει διαψευστεί από τον ίδιο.

Στη φερόμενη λίστα Λαγκάρντ υπάρχει δύο φορές το όνομα Πελέκη Αικατερίνη και Βουλγαράκη Αικατερίνη, σύζυγος του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη. Ο πρώην υπουργός διέψευσε ότι διαθέτει λογαριασμό στην τράπεζα HSBC.

Χιλιάδες έμποροι, δικηγόροι κλπ:

Ενδεικτικά μεταφέρουμε κάποια ονόματα επιχειρηματιών και εμπόρων όπως Ζούλοβιτς, Ραξέφσκι, Σκουμπόπουλος Αλέξης (benetton), Βιλβιρίδης (κοσμήματα) Καίσαρης (κοσμήματα), Μπενρουμπή, Μπόνης Αντώνιος (Cutty Sark), Βουράκης, Ραγκούσης Φραγκίσκος (δικηγόρος), Βογιατζόγλου Δαμιανός (έμπορος), Δέπολλα Λουκία (AVIS), Πενλίδης Δημήτριος (έμπορος), Νούλα Ρωξάνδρα (αρχιτέκτων), Σάκκουλα Ιωάννα (εκδότης).

Υπάρχουν επίσης εκατοντάδες ονόματα εμπόρων υφασμάτων, ηλεκτρικών ειδών, κλιματιστικών, υλικών οικοδομής και κατοικίας, κοσμημάτων, ρούχων, ποτών κλπ. Ενδεικτικά αναφέρουμε το όνομα Σπέντζος Αλκιβιάδης ο οποίος περιγράφεται ως βαμβακοπαραγωγός, εξαγωγέας και τα ονόματα Καστανάκος Παναγιώτης, Αναστασία, Αλεξάνδρα οι οποίοι περιγράφονται ως αγρότες με φυτώριο.

Πολλά είναι τα ονόματα εκπαιδευτικών, μηχανικών, παιδιάτρων, γιατρών καθώς και το όνομα Ζάκκας Βασίλειος, ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας στο αεροδρόμιο Κέρκυρας.

Καλλιτέχνες

Ξεχωρίζει το όνομα της ηθοποιού Αμαλίας Μουτούση (κόρη της Νόνικα Γαληνέα) και της γλύπτριας Αθανασιάδη Αλεξάνδρας. Στα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ υπάρχει και το όνομα του χρηματιστή Σοφοκλή Πρινιωτάκη ο οποίος είχε αναμιχθεί στο σκάνδαλο των ομολόγων επί κυβέρνησης Καραμανλή.
οι Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, Νίκος Τσάκος και Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, οι ισχυροί του κατασκευαστικού κλάδου περιλαμβανόμενης της Αρχιρόδον η οποία έχει διαχρονικά ισχυρή και αξιόπιστη παρουσία στη Μέση Ανατολή, σύσσωμος ο τραπεζικός κλάδος αλλά και κορυφαίοι επιχειρηματίες όπως ο Ευτύχης Βασιλάκης, του ομίλου Aegean-Αutohellas, o Δημήτρης Κοπελούζος και ο Δημήτης Παπαλεξόπουλος της Τιτάν.
Η ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ
ACTOR S.A.
Kalitzantzis Dimitrios
TERNA S.A.
Peristeris George, Natsis Stathis
J&P AVAX S.A.
Ioannou Christos, Mitzalis Konstantinos
CCC
Tawfic Khoury
ARCHIRODON C.O.
Theodoridis Nikolaos
SALFO S.A.
Foteinos Ioannis
CBRE Atria
Perrotis Ioannis
DERA S.A.
Sachinis Hanry
COPELOUZOS GROUP
Copelouzos Dimitrios, Sifnaios Konstadinos
MAMIDAKIS GROUP
Stassis Georgios
NATIONAL BANK OF GREECE
Christodoulou Petros
ALPHA BANK
Mantzounis Demetrios, Theodoridis Artemios
EUROBANK ERGASIAS S.A.
Nanopoulos Nicholas
PIRAEUS BANK
Lekkakos Stavros
GLOBAL FINANCE S.A.
Plakopitas Nikolaos
RELATIONAL S.A.
Papaeugeniou John, Theodoridis Spyros, Kliafas John, Tsabourakis Nikos
MACHAS & PARTNERS
Machas Petros
M&P BERNITSAS LAW OFICES
Bernitsas Panayotis
HELLENIC HAL YVOURGIA
Manesis Nikolaos
HALYVOURGIKI INC
Angelopoulos Constantine, Skindilias Georgios
VIOHALCO S.A.
Ioannidis Eukleides
TITAN CEMENT C.O.
Papalexopoulos Dimitri
ALUMIL S.A.
Chatzigeorgiou Christopher
ORBIT POLYMERS S.A.
Triantafyllou Athanasios, Gerontopoulos Panagiotis, Staboulis Nikolaos
FRIGOGLASS
Varvias Gerasimos
HELLENIC AEROSPACE INDUSTRY S.A.
Linakis Kyriakos, Vasilopoulos Nikolaos
HELLENIC VEHICLE INDUSTRY S.A.
Papakostas Demetrios
HELLENIC DEFENCE SYSTEMS S.A.
Pilalis Konstadinos
AEGEAN AIRLINES
Vassilakis Eftichios
TEMES S.A.
Constantakopoulos Achilles
DYNACOM TANKERS MANAGEMENT LTD- DYNAGAS LTD
Prokopiou Georgios
TSAKOS E.N. Ltd
Tsakos Nikolaos
ANANGEL SHIPPING
Angelikousis Ioannis, Stylianou Dimitrios
REDESTOS S.A.
Efthymiadis Nikos
AGRITEX ENERGY S.A.
Efthymiadis Efthymios
ATHENS MEDICAL CENTER
Apostolopoulos Georgios
MEDICON HELLAS S.A.
Dimotsantos Spyridon
BIOMEDICINE GROUP
Spanos Evangelos
EYDAP S.A.
Stavridis Stelios
UNISYSTEMS S.A.
Fessas Theodoros
OPTOCORE LTD
Poulantzas Drakoulis
VARDAS S.A.
Vardas Theodoros
FASHION BOX GREECE S.A.
Tsouvelekakis Konstantinos
ACROPOLIS MUSEUM
Pandermalis Dimitrios
SEV
Lavidas Athanasios, Patsiavos Ioannis
ATH. CHAMBER OF COMM. & INDUSTRY
Michalos Constantine
thebest.gr "

1 σχόλιο:

  1. E, μα και η Ζωή έπρεπε να είναι δικηγόρος ακι να έχει τόσες υποθέσεις (εδώ την κατηγόρησαν από τη ΝΔ για την αθώωση του Ανδρέα εξαιτίας του μπαμπά της).
    Κατά οι γυναίκες που πολιτεύονται και κατά οι βουλευτές που δεν εμπλέκονται σε λαμογιές και κάνουν ερωτήσεις, ενώ θα κόθονταν στο σπίτι σαν καλή νοικοκυρά και θα καθαρίζει κρεμμύδια (και το γνωστό ποίημα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή