Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013

Δεν κρατιέται η εξουσία με τα ΜΑΤ κύριε Σαμαρά

Όταν οι εργαζόμενοι στο μετρό αποφάσισαν να ακολουθήσουν το δρόμο του αγώνα για να προασπιστούν τα δικαιώματά τους, οι προφέσορες του Μεγάρου Μαξίμου και του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ανέτρεξαν στα χρόνια της ξενοκίνητης χούντας και χρησιμοποίησαν τα μέτρα των επιτάξεων και των επιστρατεύσεων.
Τώρα που ξεσηκώνονται σε ολόκληρη την Ελλάδα οι αγρότες, η κυβέρνηση δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει κανένα μέτρο επιστράτευσης και στέλνει τις δυνάμεις καταστολής, τα ΜΑΤ να συντρίψουν δήθεν τους αγρότες,  μόνο που εκεί οι πραιτοριανοί της κυβέρνησης σε ρόλο δυνάμεων κατοχής τα βρήκαν σκούρα. Η ελληνική ύπαιθρος έστειλε μήνυμα από τις Σέρρες, τις προηγούμενες ημέρες, μέσω του πανό των αγροτών που έγραφε "Κάτω η χούντα του Σαμαρά". 
Το αγροτικό κίνημα είναι ικανό να ρίξει αυτή την καταστροφική κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, για να σωθεί η ελληνική ύπαιθρος, για να σωθούν οι αγρότες και οι οικογένειές τους.

Την ίδια ώρα οι προφέσορες της Νέας Δημοκρατίας χρησιμοποιούν εκφράσεις τις οποίες αντλούν από την περίοδο του εμφυλίου πολέμου. 
Κατηγορούν (άκουσον - άκουσον) τον ΣΥΡΙΖΑ ότι καλώντας το λαό να αγωνιστεί τα δίκαιά του στις κινητοποιήσεις στις 20 του Φλεβάρη, υιοθετεί μπολσεβικικού χαρακτήρα πρακτικές. Φαίνεται η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας έχει ξεκινήσει αγώνα δρόμου για να ξεπεράσει τη Χρυσή Αυγή, προς την οποία όπως δείχνουν όλες οι κρυφές δημοσκοπήσεις διαπιστώνονται μαζικές διαρροές ψηφοφόρων. Εξάλλου σε off the record συζητήσεις, ειδικοί επί των δημοσκοπήσεων και αναλυτές υποστηρίζουν ότι ίσως η Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές, αν αργήσουν κι άλλο, θα είναι τρίτο κόμμα.
Μήπως θα ήταν καλύτερο κύριε Σαμαρά αντί να ασχολείται το κόμμα σας με εμφυλιοπολεμικου χαρακτήρα πόλωση να δώσετε επιτέλους επαρκείς εξηγήσεις για την εμφάνιση συνεργατών σας στη λίστα Λαγκάρντ;
Μήπως θα ήταν καλύτερο να αποκαλύψετε, έστω και τώρα, την κρυφή σας ατζέντα για τις περαιτέρω μειώσεις των μισθών και των συντάξεων;
Μήπως θα ήταν καλύτερο να ενημερώσετε και κάποιους "τουρκοφάγους", αλλά πρωτίστως γερμανόφιλους συνεργάτες σας για το περιεχόμενο των συζητήσεων που είχατε με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, ώστε να μην εκτίθενται;
Μήπως, τελικά, για τον λαό και την πατρίδα, θα ήταν καλύτερο να προκηρύξετε εκλογές;

  http://www.periodista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου