Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Στο μικροσκόπιο οι σχέσεις του ΠΑΣΟΚ με τη Φράξια Κόκκινος Στρατός

Στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης και της αντιτρομοκρατικής πρέπει να βρεθούν οι σχέσεις του ΠΑΣΟΚ με την τρομοκρατική οργάνωση Φράξια Κόκκινος Στρατός μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της ΝΔ για τη διασύνδεση του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία, μέσω του Τόνι Νέγκρι.
Υπενθυμίζεται ότι ο Γερμανός πρώην υπουργός Εξωτερικών Γιόσκα Φίσερ (στη φωτογραφία με το «σύνδεσμό» του στην Ελλάδα Γιωργάκη Παπανδρέου) είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για διασυνδέσεις με την τρομοκρατία.
Συγκεκριμένα το όπλο, το οποίο χρησιμοποίησαν οι εκτελεστές της Φράξιας Κόκκινος Στρατός για τη δολοφονία του προέδρου του συνδέσμου Γερμανών βιομηχάνων Χάινζ Χέρμπερτ Κάρι το 1981, είχε μεταφερθεί με το αυτοκίνητο του Γιόσκα Φίσερ.
Στις σχέσεις του Φίσερ με την τρομοκρατία είχαν αναφερθεί στο παρελθόν οι New York Times και ο Independent
Ποιές είναι λοιπόν οι σχέσεις του πρώην πρωθυπουργού με τη Φράξια Κόκκινος Στρατός; Τι συζήτησαν στις επαφές τους στην Αθήνα πριν από μερικά χρόνια;
Την ίδια ώρα ερωτηματικά προκαλεί στην αντιτρομοκρατική ο θερμός απαοχαιρετισμός του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά προς τον Νέλσον Μαντέλα, ο οποίος όπως και ο Τόνι Νέγκρι είχε περάσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής του στη φυλακή κατηγορούμενος γι σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων στη Νότια Αφρική.
Οι πληροφορίες πάντως ότι στο Μαξίμου βρέθηκε οπλισμός από το Αφρικανικό Εθνικό Κογκρέσο ελέγχονται ως ανακριβείς.

* Το κείμενο είναι προφανώς σατιρικό. Δεδομένου όμως ότι η σημερινή μέρα ενδέχεται να χαρακτηριστεί παγκόσμια ημέρα προπαγάνδας των ηλιθίων, είπαμε να το τερματίσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου