Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Αφορολόγητο για το 95% των Ελλήνων υπόσχεται η ΝΔ;

Με ανακοίνωσή του το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας καταδικάζει την «προγραμματική δήλωση», που όπως υποστηρίζει, έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ να φορολογεί όσους δηλώνουν Χριστιανοί.
Αν και σχετική προγραμματική δήλωση φυσικά δεν υπάρχει η ανακοίνωση παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον με δεδομένο ότι σύμφωνα με έρευνα της Metron Forum της Metron Analysis* που δημοσιεύθηκε το Δεκέμβριο του 2011, το 95% των Ελλήνων δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι.
Διαφοροποιώντας τη θέση της από τις υποτιθέμενες προγραμματικές δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ υπονοεί άραγε ότι αυτή δεν θα επιβάλλει φορολόγηση στο 95% του πληθυσμού;
Γιατί μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι δεν φορολογείται μόνο η εκκλησία και οι εφοπλιστές (με αποφάσεις της χούντας και τη σύμφωνη γνώμη του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και της Χρυσής Αυγής).
Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ (είναι αληθινή παρά το γεγονός ότι αντιγράφει σημεία από σχετικές ανακοινώσεις που εκδίδονται στηΣαουδική Αραβία):

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τις δηλώσεις του υπευθύνου Θρησκευμάτων ΣΥΡΙΖΑ Ι. Αμανατίδη ότι ο κ. Τσίπρας είναι άθεος, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο υπεύθυνος Θρησκευμάτων ΣΥΡΙΖΑ κ. Ι. Αμανατίδης αποκάλυψε σήμερα το πρωί (ΣΚΑΪ TV) ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας είναι άθεος.
Δικαίωμα του.
Όμως, ο Ελληνικός λαός, πρέπει να γνωρίζει σε τι πιστεύει ο κ. Τσίπρας, γι’ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει άμεσα να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το βουλευτή του.
Υπενθυμίζουμε ότι το επίσημο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει τη φορολόγηση όσων δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, όπως πρόσφατα το παρουσίασε στον Ελληνικό λαό ο κ. Τ. Κουράκης.
Ευχόμαστε η αντιπαλότητα του ΣΥΡΙΖΑ με τους Χριστιανούς Ορθοδόξους να μην οφείλεται στο γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας είναι άθεος».

* Σε έρευνα της Κάπα Research την ίδια περίπου περίοδο μόνο το 56,3% απάντησε ότι πιστεύει στο θεό

http://info-war.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου