Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Viva Alexis!

Η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να επισκεφτεί την Βραζιλία και την Αργεντινή και οι συναντήσεις του με πολιτικούς των δυο χωρών τυγχάνουν λυσσαλέας επίθεσης από τα χρεοκοπημένα εκδοτικά συγκροτήματα αλλά και από ανεξάρτητα σάιτ με διαφημίσεις τραπεζών.
Κρίνοντας από το ποιοι είναι αυτοί που ενοχλούνται, φτάνω στο συμπέρασμα πως η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Λατινική Αμερική είναι μια σωστή και πετυχημένη κίνηση.
Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που θεωρούσαν πολύ σημαντικά για τη χώρα τα εκατοντάδες ταξίδια αναψυχής των πασόκων και των νεοδημοκρατών στο εξωτερικό.
Αυτοί τους τάιζαν, αυτών τα ταξίδια έβρισκαν σημαντικά.
Είναι πολύ ωραίο να αναρωτιούνται με τι χρήματα ταξιδεύει ο Αλέξης Τσίπρας στη Λατινική Αμερική δημοσιογράφοι που θεωρούν πως η λίστα Λαγκάρντ δεν είναι κάτι σημαντικό.
Ακόμα πιο ωραίο είναι να γράφουν εναντίον του Αλέξη Τσίπρα δημοσιογράφοι που το 2004 κουβαλούσαν τις τσάντες και τα σακάκια της Γιάννας. Με το αζημίωτο.
Αλήθεια, τι γίνεται με τις λίστες με τα ονόματα δημοσιογράφων που ήταν στο Payroll;
Τι γίνεται με τα ονόματα των δημοσιογράφων που εξαγόρασε ο Λαυρεντιάδης;
Δεν έχουμε πάθει αμνησία όλοι.
Με την ευκαιρία, οι «πολιτικοί αναλυτές» που έχουν λυσσάξει με το ταξίδι του Τσίπρα στη Λατινική Αμερική έχουν ξεχάσει να γράψουν πως ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να απουσιάζει τα Χριστούγεννα από την Ελλάδα για να μην δώσει χαρτζιλίκι στα παιδιά που θα του έλεγαν τα κάλαντα.
Μόνο αυτό δεν έχουν γράψει. Ακόμα.

pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου