Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Γ. Στουρνάρας: Αξιοζήλευτο το επίπεδο ευημερίας της Ελλάδας!


Αν δεν το γνωρίζατε, μάθετέ το. Το αποκάλυψε ο Υπουργός Οικονομίας: Παρά τα μέτρα που έχουν ληφθεί τα τελευταία χρόνια και παρά την ύφεση, στην Ελλάδα διατηρείται το επίπεδο υπηρεσιών στον τομέα της Υγείας! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά η επιτυχία των ελληνικών κυβερνήσεων να διατηρήσουν το δείκτη ευημερίας του ελληνικού λαού σε σχέση με τα άλλα ευρωπαϊκά κράτη είναι τόσο μεγάλη, που η Ιρλανδία και η Πορτογαλία ψάχνουν να βρουν με ποιον τρόπο το καταφέραμε για να μας... αντιγράψουν!
Οχι, δεν πρόκειται περί πλάκας. Αυτά ακριβώς είπε ο υπουργός Οικονομίας Γιάννης Στουρνάρας, μιλώντας το Σάββατο 15/12/2012, στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τη διοίκηση, τα οικονομικά και τις πολιτικές υγείας, που οργάνωσε η Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ), στην Αθήνα!
Σίγουρα μας κοροϊδεύει κατάμουτρα ο κ. Στουρνάρας. Αλλά, για στάσου... υπάρχει κι άλλο ενδεχόμενο. Μήπως μας προετοιμάζει για νέα μέτρα; Αφού, σου λέει, έχουμε επίπεδα ευημερίας που ζηλεύουν οι άλλοι ευρωπαϊκοί λαοί, μήπως πρέπει να κάνει κάτι για να μας τα μειώσει;

www.alfavita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου