Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Οι «κουκουλοφόροι» της ΝΔ χάνουν τον έλεγχο

Στον πανικό της, μπροστά στην ολοκληρωτική της κατάρρευση, λαομίσητη για την κυβερνητική της πολιτική, κοινωνικά απαξιωμένη, πολιτικά και λαϊκά μη νομιμοποιημένη, υποτελής στις διαταγές της Γερμανίδας Καγκελαρίου Μέρκελ, η Νέα Δημοκρατία (ότι απέμεινε δηλαδή από το κοματίδιο Πολιτική Άνοιξη, το οποίο παριστάνει τη Νέα Δημοκρατία ώστε να φθάνει σε διψήφιο ποσοστό) ξεπερνά καθημερινά τον εαυτό της. Μετά την κατατρομοκράτηση του ελληνικού λαού στις δύο πρόσφατες εκλογικές περιόδους, μετά τους εκβιασμούς και τα ψέμματα για τις δόσεις, το κόμμα του τοπικού φύλαρχου της Γερμανικής αποικίας προσφεύγει σε ασυνάρτητες και παραληρηματικές συγκρίσεις της στάσης της Νεολαίας του Συνασπισμού, των μαθητών και του εξεγερμένου ελληνικού λαού, με τη δράση των κουκολοφόρων δοσίλογων της κατοχής, μία ημέρα πριν την θλιβερή επέτειο της δολοφονίας του μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και τέσσερα χρόνια μετά από την εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008. Ας μην ξεχνάμε βέβαια ότι ο μαθητής Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος είχε δολοφονηθεί από Ειδικό Φρουρό, επί κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας, όταν η χώρα ήταν ξέφραγο αμπέλι, λίγο μετά από τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού του 2007 που είχαν στοιχίσει τις ζωές σε δεκάδες ανθρώπους.
Η Νέα Δημοκρατία, η οποία πρωτοστατεί στην υλοποίηση του σχεδίου ξεπουλήματος της πατρίδας, της κοινωνικής γενοκτονίας στη χώρα μας, της εκχώρησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων, τολμά και συγκρίνει την Αριστερά με τους δοσίλογους κουκουλοφόρους της κατοχής, οι οποίοι είναι γνωστό και ιστορικά καταγεγραμμένο σε ποιες πολιτικές δυνάμεις ενσωματώθηκαν, σε ποια πολιτικά κόμματα και σε ποιους πολιτικούς χώρους κρύφτηκαν για δεκαετίες. Ακόμη πιο εξοργιστικό είναι η Νέα Δημοκρατία να μιλά για δοσιλογισμό, την περίοδο των μνημονίων, όταν πρόκειται για τον πολιτικό φορέα που έχει δώσει γη και ύδωρ στους δανειστές (Θα τα πούμε ξανά εν καιρώ) εξοντώνοντας τον ελληνικό λαό, ξεπουλώντας την πατρίδα στα γερμανικά συμφέροντα.
Διαβάστε την προκλητική και ανιστόριτη ανακοίνωση του γερμανόφιλου κόμματος του Μερκελιστή Αντώνη Σαμαρά (βέβαια ακόμη και ο ίδιος ντρέπεται να χρησιμοποιήσει το λογότυπο ή το σήμα της Νέας Δημοκρατίας στα βίντεό του, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία):
«Η πέμπτη φάλαγγα του ΣΥΡΙΖΑ, με εμπροσθοφυλακή τη νεολαία του, ξεσκεπάζεται. Βγάζουν τις μάσκες, φορούν τις κουκούλες και εξοπλίζονται με μολότοφ, με σκοπό να κάψουν για μία ακόμη φορά την Αθήνα και να λεηλατήσουν τις περιουσίες των πολιτών.Άλλωστε, οι βουλευτές της κοινής πια συνισταμένης, έχουν φροντίσει ήδη, ως άλλοι δοσίλογοι κουκουλοφόροι της κατοχής, να στοχοποιήσουν αστυνομικούς και τις οικογένειές τους, δίνοντάς τους βορά στις ορέξεις εγκληματικών στοιχείων, αναρτώντας φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο.Να είναι σίγουροι, οι κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η κυβέρνηση και οι Έλληνες πολίτες δεν πρόκειται να επιτρέψουν στα "άκρα" να πετύχουν το σκοπό τους. Δε θα αφήσουν να υπάρξει καμία νέα MARFIN. Καμία κουκούλα δεν πρόκειται πλέον να τους κρύψει».
Στην εμετική ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ:
«Στα εμφυλιοπολεμικά, μισαλλόδοξα και τρομοκρατικά κηρύγματα της ΝΔ, απαξιούμε να απαντήσουμε. Τους παραδίδουμε στη χλεύη του ελληνικού λαού».
 Και μιας και εκεί στη Νέα Δημοκρατία τους έχει πιάσει η αγάπη για την ιστορία, να τους θυμίσουμε ποιος είναι εκείνος, ο οποίος με ανακοινώσεις προανήγγειλε στις αρχές της δεκαετίας του 1980 τη συμμετοχή του στις «γιορτές μίσους», στις εκδηλώσεις "τιμής" σε εκείνους οι οποίοι πολέμησαν στο πλευρό των Γερμανών κατακτητών. Ποιοι ήταν εκείνοι, οι οποίοι τιμούσαν τη δράση των Ταγμάτων Ασφαλείας, τα οποία έδρασαν στο πλευρό του κατακτητή και σε βάρος των Ελλήνων;  Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ http://www.periodista.gr/index.php/greece/item/153-%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%8E%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%82-%CF%80%CE%AE%CE%B3%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B7%CE%B3%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%AC www.periodista.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου