Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Στέλεχος της ΝΔ ζητεί να συλλάβουν το ΣΥΡΙΖΑ και τους ψηφοφόρους του

Η θεωρία των δύο άκρων καλά κρατεί στη ΝΔ. Μετά το Χρύσανθο Λαζαρίδη, το Φαήλο Κρανιδιώτη και τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ένα νέο στέλεχος της ΝΔ ανάβει φωτιές με τα όσα αναφέρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.
Η Χριστίνα Σιδέρη γνωστό στέλεχος της ΝΔ για τις ακροδεξιές του απόψεις, ζητά ούτε λίγο ούτε πολύ να φυλακιστούν όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ μαζί με τους ψηφοφόρους τους. Και αυτό για τις δολοφονίες ανθρώπων που διαπράχτηκαν στο παρελθόν από οργανώσεις όπως για παράδειγμα η 17 Νοέμβρη, για τις οποίες η κα Σιδέρη θεωρεί ότι….ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ.
Το θράσος της κα Σιδέρη φτάνει μάλιστα στο σημείο να ταυτίσει την αξιωματική αντιπολίτευση, με
όλες αυτές τις δολοφονίες. Μία επιλογή που δεν είναι καθόλου τυχαία, αλλά έχει τεράστια σκοπιμότητα. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αντιλαμβάνεται πλέον ότι “τα κουκιά δε βγαίνουν”. Το ΔΝΤ μόλις προχθές ζήτησε επιπλέον μέτρα δισεκατομμυρίων ευρώ για τους επόμενους μήνες. Απολύσεις χιλιάδων υπαλλήλων του δημοσίου βρίσκονται στην τελική ευθεία. Οι αριθμοί δε βγαίνουν. Η ελληνική κοινωνία στενάζει. Η ανεργία έχει εκτοξευτεί στο 28% από την αδιέξοδη πολιτική του μνημονίου ενώ οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 35% τους επόμενους μήνες. Οι έλληνες πολίτες έχουν βυθιστεί στη φτώχεια και στην ανέχεια και το χειρότερο όλων είναι ότι δεν διαφαίνεται καμία έξοδος στο τούνελ της κρίσης με την ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική.
Για το λόγο αυτό στενοί συνεργάτες αλλά και ο ίδιος προωθυπουργός έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα λάσπης απέναντι στην αξιωματική αντιπολίτευση κατά κύριο λόγο, με μοναδικό σκοπό να πλήξουν τα ποσοστά της. Ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζεται με τα άκρα και με τον τρόπο αυτό προσπαθούν να πλήξουν την εκλογική του δυναμική. Τακτική που υιοθετείται εξαιτίας του αδιεξόδου της πολιτικής που ακολουθούν, την οποία κατήγγειλαν όταν ήταν στην εξουσία ο Γιώργος Παπανδρέου.
Δείτε την ανάρτηση στο facebook της κας Σιδέρη

Το ρεσιτάλ όμως της κας Σιδέρη δε σταματά εδώ. Σε άλλη της ανάρτηση, το στέλεχος της ΝΔ φτάνει στο σημείο να ταυτίσει την Αριστερά με τον εθνικοσοσιαλισμό.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook
 Πιστή στα χνάρια των κ.κ. Αντωνη Σαμαρά, Χρύσανθου Λαζαρίδη και Φαήλου Κρανιδιώτη η κα Σιδέρη.

 http://www.koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου