Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

«Η γιορτή του αγώνα» από τους εργαζόμενους της ΕΡΤ3, σήμερα στις 22:00

«Αφιερωμένο σε αυτούς που τολμούν να ονειρεύονται»
Διανύοντας τον έβδομο μήνα λειτουργίας της ελεύθερης ΕΡΤ3 μετά το αυταρχικό και αντιδημοκρατικό λουκέτο στην ΕΡΤ, οι εργαζόμενοι που έχουν παραμείνει πιστοί στην προσπάθεια για μία πραγματικά ελεύθερη και ανεξάρτητη δημόσια ραδιοτηλεόραση, οργανώσαν την «γιορτή του Αγώνα».
"Με αξιοπρέπεια, κουράγιο, επαγγελματισμό και υπευθυνότητα, παραμένουμε στις εγκαταστάσεις του Ραδιοφώνου και της Τηλεόρασης της ΕΡΤ3. Γιορτάζουμε και δεν πενθούμε. Γιορτάζουμε την τόλμη των ονείρων μας παρά την εκδικητική και σαδιστική αντιμετώπιση που επιφυλάσσει στους παράνομα απολυμένους εργαζόμενους της ΕΡΤ η Κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου.
Δίπλα και συνάμα με την κοινωνία των εργαζομένων και των θυμάτων μίας άνευ προηγουμένου επίθεσης σε δικαιώματα και εργασιακές σχέσεις.
Το κουράγιο, η αποφασιστικότητα, η αγωνιστικότητα για το δίκιο δεν απολύονται. Ούτε για τους εργαζόμενους της ΕΡΤ αλλά ούτε και για εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους που αντιμετώπισαν ή πρόκειται να αντιμετωπίσουν τη λαίλαπα των καταστροφικών επιλογών της κυβέρνησης.
Οι Εργαζόμενοι της ΕΡΤ3 αφού στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ελπίδας, οργάνωσαν και μία δίωρη τηλεοπτική εκπομπή με ευχές, καλή μουσική, καλή παρέα, και πολύτιμες απόψεις για το παρόν και το μέλλον όλων μας.
Συμμετέχουν εκτός των εργαζομένων της ΕΡΤ3 που συνεχίζουν να παράγουν ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα, εκπρόσωποι φορέων, επαγγελματικών οργανώσεων, κοινωνικών δράσεων, συλλογικοτήτων, πρωτοβουλιών και ομάδων έκφρασης αλληλεγγύης.
Μας πλαισιώνουν καλλιτέχνες με ξεχωριστή διαδρομή! Οι «SAX NOUVEAU», οι «Άγγελοι του Τσιτσάνη» και οι «ΓΙΑΓΙΑΚΩ»!
Η Εκπομπή θα προβληθεί από τις διαδικτυακές συχνότητες της ΕΡΤ, www.ertopen.com, www.thepressproject.gr την παραμονή των Χριστουγέννων στις 22:00 και σε επανάληψη Ανήμερα Χριστούγεννα στις 14:00."

Δείτε το τρέιλερ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου