Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Λυσσάει η διαπλοκή εναντίον του Αλέξη Τσίπρα

“ Το σύστημα των δομημένων συμφερόντων που επιβίωσε παρασιτικά σε βάρος του ελληνικού λαού, λιγο πριν καταρρεύσει κουνά προκλητικά το δάχτυλο στην Αριστερά ”

Periodista 
Είναι τουλάχιστον προκλητικό για το σύνολο του ελληνικού λαού, η γνωστή σε όλους για τα έργα και της ημέρες της διαπλοκή η οποία έχει συνταχθεί για λόγους επιβίωσης με το ξενόδουλο ντόπιο σύστημα διακυβέρνησης, να κουνά το δάχτυλο στην Αριστερά και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.
Η διαπλοκή γνωρίζει ότι μια κυβέρνηση της Αριστεράς, μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, θα δώσει τέλος στο πάρτι που έλαβε χώρα επί δεκαετίες από τα εξωθεσμικά κέντρα, τα οποία έχουν αναπτύξει τον παρασιτικό τους ρόλο σε βάρος του ελληνικού λαού. 
Ποια είναι τα εξωθεσμικά κέντρα; Τα συστήματα και υποσυστήματα της μιντιοκρατίας, της τραπεζοκρατίας και της χρεοκοπημένης επιχειρηματικής ελίτ, τα κέντρα παραεξουσίας που επιχείρησαν σε όλη τη διάρκεια της μεταπολιτευτικής ιστορίας να ρυθμίσουν την πολιτική ζωή του τόπου, ανεβοκατεβάζοντας κυβερνήσεις ανάλογα με τα συμφέροντά τους. Τα κέντρα και τα παράκεντρα που συμμετέχουν στο σύστημα των δομημένων συμφερόντων, βρίσκονται σήμερα σε φάση παρακμής, ένα βήμα πριν την τελική κατάρρευση και "παίζουν" το τελευταίο τους χαρτί στηρίζοντας με νύχια και με δόντια την κυβέρνηση Σαμαρά. Έχουν συμφέροντα από τη συνέχιση της κρίσης και βέβαια τρομοκρατούνται μόνο και μόνο στην ιδέα της μεγάλης πολιτικής αλλαγής, που θα δώσει τέλος στην προνομιακή μεταχείρισή τους από το κράτος.
Οι ηγήτορές τους έχουν κυριολεκτικά στήσει αντίσκηνο μετά τις εκλογές του Ιούνη του 2012 έξω από το Μέγαρο Μαξίμου εκπλιπαρώντας για τη σωτηρία τους, μιας και τελούν υπό κατάρρευση. Έδωσαν εγγυήσεις, έλαβαν ανταλλάγματα και τούμπαλιν. Νωρίτερα είχαν απαξιωθεί πλήρως στο συλλογικό ασυνείδητο του ελληνικού λαού. Είναι ταυτισμένα με την ουσία των αιτίων της κατάρρευσης της ελληνικής οικονομίας και της δυστυχίας του λαού μας. Η απόπειρά τους να επηρεάσουν την κοινή γνώμη έχει μηδενικό αντίκρισμα, μιας και η αξία των μιντιακών τους βραχιόνων είναι μουσειακή. Έτσι επιλέγουν τον δρόμο των κραυγών, λες και ο ελληνικός λαός δεν θυμάται τον ρόλο τους στη δεκαετία του 1960, στη Χούντα, στο βρώμικο ΄89 και πιο πρόσφατα ή λες και οι Έλληνες δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο ρόλος τους στη διαδικασία εφόρμησης των γερμανικών συμφερόντων στη χώρα μας. 
Τα δομημένα συμφέροντα από την ημέρα της ένταξης της Ελλάδας στον μηχανισμό στήριξης, έχουν στηρίξει τη λαοκτόνα πολιτική του μνημονίου που εξαθλιώνει τους Έλληνες. Σήμερα στηρίζουν με νύχια και με δόντια τη λαομίσητη τρικομματική κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, διότι τα συμφέροντά τους είναι ταυτισμένα με την ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική που εφαρμόζεται σε αυτό το άκρο του ευρωπαϊκού Νότου. Κυρίως, όμως, προετοιμάζονται για νέο γύρο πλιάτσικου και όπως έλεγε πρόσφατα ένας πρώην υπουργός σε ιδιωτική συζήτηση: "Είναι ικανοί να βυθίσουν μια ολόκληρη χώρα και έναν λαό, μόνο και μόνο για να προστατεύσουν τα συμφέροντά τους, για να συνεχίσουν κουμάντο". Η έλευση μιας πραγματικά δημοκρατικής κυβέρνησης στην εξουσία θα τους χαλάσει τα σχέδια. Τρόμος τους πιάνει κάθε φορά που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας τους αποκαλεί "καταληψίες των δημοσίων συχνοτήτων". Πανικοβλήθηκαν όταν άκουσαν από το στόμα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι θα τεθεί σε εφαρμογή η διαδικασία αδειοδότησης από μηδενική βάση για τα ΜΜΕ.
Τελεία και παύλα: Με κυβέρνηση της Αριστεράς, η διαπλοκή της πολιτικής και οικονομικής εξουσίας παύει να κάνει κουμάντο στον τόπο μας. Θα δοθεί τέλος στην ασυδοσία της ολιγαρχίας, η οποία έχει βγάλει τα κέρδη των προηγούμενων ετών στο εξωτερικό και προκλητικά εισηγείται μέσα από τα media που διαθέτει την επιβολή ακόμη πιο σκληρής και βάρβαρης πολιτικής σε βάρος του ελληνικού λαού. Η σύγκρουση πρωτίστως του λαού με τον πυρήνα των συμφερόντων που έχουν δημιουργήσει την Ελλάδα της κρίσης είναι μονόδρομος.

 http://www.periodista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου