Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ για κυβέρνηση: Οι μέρες τους είναι μετρημένες

«Είναι εμφανής η αμηχανία του πρωθυπουργού του μαύρου να βρει τρόπο να δικαιολογήσει την παταγώδη αποτυχία της πολιτικής του και να πουλήσει εκ νέου ένα success story. Δεν πείθει κανέναν ωστόσο, όσο και αν τα μέσα της διαπλοκής στηρίζουν αυτή την απέλπιδα προσπάθεια», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας το κλείσιμο του 9ου Συνεδρίου της ΝΔ από τον Αντώνη Σαμαρά.
<<Αυτό που είναι προκλητικό όμως, είναι ότι την ίδια ώρα που στην κυβέρνηση ετοιμάζονται για νέα μέτρα που θα δώσουν το τελειωτικό πλήγμα στην κοινωνία και στην οικονομία, οι κυβερνητικοί εταίροι το παίζουν εθνικοί σωτήρες», συνεχίζει η ανακοίνωση.
«Η δε αντιπαράθεση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για τις ευθύνες του παρελθόντος είναι ανέξοδη, καθώς τα δύο αυτά κόμματα αποτελούν το οργανικό κομμάτι του συστήματος της οικονομικής και πολιτικής διαπλοκής που χρεοκόπησε τη χώρα», εκτιμά ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει τέλος ότι «ο κ. Σαμαράς, χέρι-χέρι με τον κ. Βενιζέλο, δεν θα μπορούν να στριμώχνονται για καιρό στη σάπια καρέκλα της εξουσίας που τους ενώνει. Οι μέρες τους είναι μετρημένες».
Παπαδημούλης: Σε λίγο θα φτάσουν στον Κολοκοτρώνη
Στο μεταξύ σε δηλώσεις του στον ραδιοσταθμό Real FM, ο κοινουβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης σχολίασε την ενδοκυβερνητική αντιπαράθεση που ξέσπασε με αφορμή τις δηλώσεις Μάκη Βορίδη για τον Ανδρέα Παπανδρέου:
«Οι δύο συνεταίροι στην εφαρμογή μιας καταστροφικής κυβερνητικής πολιτικής, οι δύο συνυπεύθυνοι για τα χάλια της χώρας προσπαθούν, αναζητώντας διαφωνίες μεταξύ τους, να πάνε στο παρελθόν. Αναζητώντας διαφωνίες σε λίγο θα φτάσουν στον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη. Στο ΠΑΣΟΚ ενοχλούνται για την αντίδραση χουντοδεξιών στελεχών εναντίον του Ανδρέα Παπανδρέου και την ίδια στιγμή συμπράττουν με άνεση με ακροδεξιούς πολιτικούς. Πρόκειται για μια τραγελαφική κατάσταση η οποία σκοπό έχει να κρύψει τα νέα μέτρα που έρχονται».

 http://tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου