Πανελλαδικό συλλαλητήριο θα πραγματοποιήσει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ), το Σάββατο 29 Ιουνίου, στις 11.30 το πρωί, στην πλατεία Καραϊσκάκη, για να εκφράσει την αντίθεσή της στην πολιτική της Τρόικας και της δικομματικής πλέον συγκυβέρνησης Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ, που οδηγούν στην εξαθλίωση τους εργαζόμενους και την Ελληνική κοινωνία.
Την στήριξή της στην κινητοποίηση της ΠΟΕ-ΟΤΑ εξέφρασε και η Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΑΔΕΔΥ), η οποία κάλεσε τους Δημόσιους Υπαλλήλους να λάβουν μέρος στο συλλαλητήριο προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεση τους στην πολιτική του μνημονίου.
"Αφού πρώτα κατάφεραν να «κλείσουν» την Ε.Ρ.Τ.και να πετάξουν στο δρόμο με την πραξικοπηματική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου 2.656 εργαζόμενους, είναι βέβαιο πώς θα επιχειρήσουν να επιβάλουν παρόμοιες αποφάσεις και σε άλλους κλάδους. Αποφάσεις αντισυνταγματικές και πέρα για πέρα απάνθρωπες.Η πολιτική τους είναι αδιέξοδη και καταστροφική. Η κοινωνία έχει «στεγνώσει», οι πολίτες«αυτοκτονούν» ή πεθαίνουν λόγω έλλειψης φαρμάκων, η ανεργία έχει χτυπήσει «κόκκινο», οι μισθοί και οι συντάξεις έχουν καταντήσει φιλοδώρημα. Δεν έχουν αφήσει τίποτε όρθιο. Κι όμως συνεχίζουν" σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ και καταλήγει: "Είναι η ώρα να τους δώσουμε τη δική μας ηχηρή απάντηση. Αντί για το δικό μας «ξαφνικό» θάνατο να ετοιμάσουμε τον δικό τους".

 www.avgi.gr