Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Success story: Το πιο σύντομο ανέκδοτο

“ Ο Αντώνης Σαμαράς με τις επιλογές του οδηγεί την Ελλάδα στον γκρεμό ”

"Παρόλο που οι δανειστές παραδέχονται το λάθος του προγράμματος, η εμμονή του Πρωθυπουργού στην απαρέγκλιτη εφαρμογή του καταστροφικού μνημονίου δείχνει ότι ο ίδιος βρίσκεται εκτός πραγματικότητας" αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το περιβόητο success story το οποίο ανακάλυψε εσχάτως ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. 
Εκείνο το οποίο πρέπει να σημειώνεται διαρκώς είναι ότι το περίφημο success story αποτελεί ήδη αντικείμενο χλεύης και αμφισβήτησης σε ολόκληρο τον Ευρωπαϊκό χώρο. Σύσσωμος ο ευρωπαϊκός Τύπος και τα μεγαλύτερα ΜΜΕ του εξωτερικού διερωτώνται για το ποια είναι ακριβώς τα στοιχεία εκείνα, τα οποία δημιουργούν κλίμα αισιοδοξίας στην Αθήνα. Σε ολόκληρη την Ευρώπη αναλυτές προβλέπουν ότι η ύφεση θα βαθύνει, ότι η ελληνική οικονομία θα βυθιστεί ακόμη πιο πολύ και ότι η ανάπτυξη θα αργήσει να έρθει, αλλά ο Αντώνης Σαμαράς δηλώνει αισιόδοξος. Η καταστροφική πολιτική που εφαρμόζει η υποτελής στο Βερολίνο και ακροδεξιά κυβέρνηση Σαμαρά οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην επιβολή νέων δυσβάσταχτων μέτρων στον ελληνικό λαό, ενώ την ίδια στιγμή ικανοποιούνται όλα τα αιτήματα της ντόπιας ολιγαρχίας, της νεότευκτης διαπλοκής, των φίλων και των κολλητών.
Η κυβέρνηση των Μερκελιστών έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα και από την έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, το οποίο αποκαλύπτει ότι η στρατηγική που ακολουθεί με προσωπική ευθύνη ο Αντώνης Σαμαράς όχι μόνο είναι λανθασμένη, αλλά κυρίως είναι εγκληματική και καταστροφική για ολόκληρο τον ελληνικό λαό. Νωρίτερα ο ΟΟΣΑ, αλλά και το IIF αμφισβήτησαν τις προβλέψεις του καταστροφικού για την ελληνική κοινωνία και οικονομία διδύμου Σαμαρά-Στουρνάρα για την ανάπτυξη. Κι όμως, η γερμανόφιλη κυβέρνηση που ξεπουλά τη δημόσια περιουσία, που μετατρέπει τη χώρα σε αποικία και που επικυρώνει με τις πολιτικές αποφάσεις την εξόντωση του ελληνικού λαού, συνεχίζει με προκλητικό τρόπο το λάθος. 
Δικαίως λοιπόν στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι "Είναι πλέον φανερό ότι το success story του κ. Σαμαρά αποτελεί το πιο σύντομο ανέκδοτο. Παρόλα αυτά, η πρόσκληση που έχουμε δημόσια διατυπώσει για διάλογο παραμένει και τον περιμένουμε να ανταποκριθεί. Για πόσο καιρό ακόμα θα κρύβεται;". 
Όπως σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ οι τελευταίες εξελίξεις, επιβεβαιώνουν για πολλοστή φορά την κριτική που άσκησε ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή αναφορικά με τα αλλεπάλληλα μνημόνια και τις τραγικές επιπτώσεις που αυτά έχουν για την κοινωνία και την οικονομία, καθώς και τις εναλλακτικές προτάσεις που έχει παρουσιάσει το κόμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για μια δίκαιη έξοδο από την κρίση.
 http://www.periodista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου