Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ στα Μέγαρα.

Σε μεγαλη πολιτική συγκεντωση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στα Μέγαρα Αττικής, όπου ομιλητές  ήταν ο Αλέξης Μητρόπουλος και η Ελένη Κώνστα, παρευρεθησαν οι υποψήφιοι βουλευτές της Κοινωνικής Συμφωνίας Ελένη Δεδούση και Θεόδωρος Χαμακιώτης. Η Ελενη Δεδούση χαιρέτησε την εκδήλωση λέγοντας τα ακόλουθα:
 
Φίλες και φίλοι,
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση και να χαιρετίσω την εκδήλωσή σας.
Στις  6 του Μάη η ψήφος ήταν ψήφος πολιτικής ανατροπής. Ο λαός εξέφρασε ξεκάθαρα την αντίθεσή του στη στρατηγική του νεοφιλελευθερισμού, όπως εκφράστηκε μέσα από τα Μνημόνια, με πολιτικές που οδήγησαν στη φτωχοποίηση της κοινωνίας, στην άρση εργασιακών κεκτημένων .


.
Εν όψει των επερχόμενων εκλογών, το κίνημα με ενότητα από τη βάση, οφείλει  να δώσει για άλλη μια φορά ηχηρό μήνυμα:  τη νίκη των αριστερών προοδευτικών δυνάμεων οι οποίες θα γίνουν καταλύτης για εξελίξεις στην Ελλάδα και στη Ευρώπη με θετικό πρόσημο.
Στις  18 Ιούνη η σύγχρονη Αριστερά, συγκροτώντας ένα κοινωνικό λαικό μέτωπο, με όρους νίκης πια οφείλει να προτάξει ένα σχέδιο Εθνικής ανασυγκρότησης για την έξοδο της χώρας από την κρίση, με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης, προωθώντας τις μεγάλες τομές που έχει ανάγκη ο τόπος στον παραγωγικό τομέα, στη φορολογία, στη δημόσια διοίκηση, στο κοινωνικό κράτος.
Σε αυτή την πρόκληση εμείς ως Κοινωνική Συμφωνία είμαστε διατεθειμένοι να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση.
Εμπρός λοιπόν για το νέο μέτωπο της Αριστεράς , το οποίο θα αποτελέσει οδόφραγμα στα σχέδια των συστημικών κομμάτων που υπηρέτησαν μνημονιακές πολιτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου