Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Η νύχτα φεύγει αλλά ο Βαγγέλης έρχεται......


Εμπρός τώρα για τον Έκτο δρόμο προς το σοσιαλισμό!

Η κοινωνία παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα!! Το παγκόσμιο σοσιαλιστικό κίνημα δε σηκώνει το βλέμμα του από πάνω μας. Ποιος να είναι ο έκτος δρόμος για το σοσιαλισμό; Μετά τον τέταρτο δρόμο του Σημίτη, τον εκσυγχρονισμό που ξεκινούσε και τελείωνε στο χρηματιστήριο και τις φούσκες του, μετά τον πέμπτο δρόμο του αντιεξουσιαστή Γιωργάκη που από το λεφτά υπάρχουν κατέληγε στο ΔΝΤ και τον Στροσκαν όλος ο κόσμος εντός και εκτός δεν μπορεί να πάρει ανάσα περιμένοντας τη χάραξη του νέου στρατηγικού σχεδίου του Βαγγέλη. Ποιες θα είναι οι αρχές; Ποια η στρατηγική; Ποιες οι πρώτες τακτικές κινήσεις; Ποιο το όνομα και το σύμβολο;
Το κίνημα δεν μπορεί να κάνει βήμα χωρίς να γνωρίζει !!!!!!!!!!!!!!!!! Το κλαμπ των επιτυχημένων , το κλαμπ που οδήγησε την Ελλάδα στη νέα εποχή, της ανάπτυξης, της ευημερίας, της Δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της συνοχής, των επαναστατικών και πρωτοπόρων εργασιακών σχέσεων, το κλαμπ που εξαφάνισε από την Ελλάδα τις κοινωνικές διακρίσεις αφού όλοι είναι φτωχοί και χρεωστάνε είναι έτοιμο να ξαναχτυπήσει (με την καλή την έννοια φυσικά)!
Αυτοδιαλύεται έχοντας εκπληρώσει τους στόχους του και ..... επανιδρύεται αφού έχει νέους

ορίζοντες για το λαό και τον τόπο, γιατί η νύχτα φεύγει αλλά ο Βαγγέλης έρχεται!
Στο πλάι του ένα ρόστερ από αριστερούς, νέους, όμορφους, επιτυχημένους πολιτικούς όπως ο Ανδρέας, ο Μιχάλης, ο Γιαννάκης ο Ραγκουσης, η Αννούλα μας γλυκεία η Διαμαντοπούλου και όλοι αυτοί που μας ομόρφυναν τις ζωές τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια με τις ρυξικέλευθες, προοδευτικές, σταθερά προσηλωμένες στα ιδεώδη του σοσιαλισμού , δράσεις τους!
Τι να πω! Οταν η πατρίδα έχει τέτοιο σοσιαλιστικό φορέα το μέλλον μας είναι βέβαιο!!!!!!!!!!!


Και μη βάλει κανένας τα κλάματα ούτε από χαρά ούτε από συγκίνηση! Αν επιθυμείτε να κλάψετε έχουμε κι άλλους λόγους !

Δημήτρης Νικολάου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου