Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Μικροί ακόμα και στο τέλος τους ...

Κάποιοι πονηροί  στη ΝΔ μπορεί να σκέπτονται ότι είναι ευλογία για τη συντηρητική τους παράταξη που θα χάσουν αύριο. Σκέπτονται ότι την καταστροφή που έχουν σπείρει τα μπλε και πράσινα καθαρματάκια καλό θα ταν να τη διαχειριστεί άλλος. Να χρεωθεί πτωχεύσεις, εξόδους από το ευρώ και όλη τη δυστυχία που οι πράσινοι και οι βένετοι προκάλεσαν. Και να έρθουν μετά από λίγο καιρό και όπως έχουν συνηθίσει χρόνια τώρα να μας "ξανασώσουν".
Είναι βαθιά γελασμένοι! Το κριτήριο τους ήταν, είναι και απ ό,τι βλέπω συνεχίζει να είναι μικροκομματικό αλλά κυρίως μικρόψυχο.
Λοιπόν μπλε και πράσινα ανθρωπάκια! Η αριστερά ως φιλοσοφία, ως αντίληψη, αλλά και ως τρόπος σκέψης είναι μακριά από τη δικιά σας μικρότητα! Την ώρα που ο λαός μας δοκιμάζεται δεν έχει δικαίωμα να λείπει. Θα ταν εκεί και να μην κυβερνούσε. Πόσο μάλλον τώρα που ο λαός της αναθέτει την ευθύνη εξόδου από την κρίση!
Είμαι βέβαιος ότι μέσα στο περιβάλλον που είναι υποχρεωμένοι να κυβερνήσουν μικρά είναι τα περιθώρια. Αλλο τόσο όμως είμαι βέβαιος ότι δε θα αφήσουν κανέναν καρκινοπαθή χωρίς φάρμακα για να τιμωρηθεί για την ψήφο του, κανένα παιδί να λιποθυμά από την πείνα, κανέναν άστεγο, Ελληνα η ξένο να λιμοκτονεί.
Αυτοί που τολμήσανε να αβαντάρουν την siemens αλλά φορολογήσανε τον άνεργο ανήκουν στην ιστορία. Ας τους κρίνει εκείνη με επιείκια. Συγγνώμη αλλά εγω δεν μπορώ!!
 
Δημήτρης Νικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου