Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Αλήθειες και ψέμματα: το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ..

Πόσο πολύ σας τρόμαξε το οικονομικό πρόγραμμα του Σύριζα; Όλους εσάς τους ραγιάδες των μίντια και της πολιτικής!!! Δυστυχώς για σας μάγκες άλλη στρατηγική είχατε σχεδιάσει και άλλη σας προκύπτει!
Περιμένατε άθλιοι Γκεμπελίσκοι να δείτε κάτι γελοίο, μαξιμαλιστικό ανεφάρμοστο για να αρχίσετε να το διακωμοδείτε να το εκχυδαΐζετε και να το προσπερνάτε με την αλαζονική σας ημιμάθεια!
Αντί αυτου βρ
ίκατε ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό, σταχυολογημένο , ΕΦΙΚΤΟ, με σαφή ιδεολογικό προσανατολισμό, ιεραρχήσεις αλλά κυρίως γνήσια φιλολαϊκό! Θα φορολογηθεί ο ΠΛΟΥΤΟΣ και όχι η φτώχεια! Θα εθνικοποιηθεί το καρκίνωμα των τραπεζών για να ασκήσει πραγματικά πολιτικές για τον λαό και όχι για τους μετόχους της! Θα γίνει προσπάθεια να ελαφρυνθούν τα νοικοκυριά από τον βραχνά των δανείων! Θα μπουν όροι στο
μιντιακό παιχνίδι των οικονομικών μεγιστάνων! Επιθετική απάντηση στην κρίση με κοινωνικοποίηση των σημαντικών παραγωγικών τομέων της χώρας! Αναπτυξησε όφελος των πολλών και όχι συσσώρευση κεφαλαίων σε όφελος των κάποιων ισχυρών!
Εξέπληξε ο Σύριζα! και τρόμαξε! Όχι όμως εμάς! Όλους εσάς τρόμαξε μάγκες του συστήματος που μας τριβελίζατε τρία χρόνια τα αυτιά για μονοδρόμους και υποχρεωτικές δυσάρεστες λύσεις!
Τώρα έχετε πάρει τα κουβαδάκια σας και προσπαθείτε να βρείτε πόσο κοστολογείται το πρόγραμμα,
πως θα υλοποιηθεί και άλλα τέτοια!
Λοιπόν έχουμε και λέμε!
1ον Είναι θέμα πολιτικής βούλησης με ποιόν θα πας και ποιόν θα αφήσεις πίσω!
2ον Είναι θέμα λαϊκής κινητοποίησης και προσπάθειας να πάρει ένα σχέδιο επί χάρτου και να το κάνει όραμα και πράξη!
3ον Είναι θέμα δικής σας προσωπικής επιλογής αν θα είστε μαζί μας σ΄αυτήν την εθνική προσπάθεια ή θα μείνετε πίσω να παρακολουθείτε την ανάταση και την ανάσταση του λαού μας

Χτες ήτανε κάποιες σκόρπιες σκέψεις, σήμερα είναι ένα πρόγραμμα ελπίδας, στις 18 Ιούνη θα ναι το όχημα που θα μας οδηγήσει σε νέα πιο ήρεμα νερά !!!


Δημήτρης Νικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου