Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Δε φοβόμαστε! Δε σας πιστεύουμε! Δεν τσιμπάμε

Έλεος δεν αντέχω πια! Σήμερα πέρασαν από το γραφείο μου όλοι οι Νεοδημοκράτες και όλοι οι πασοκοι του ΤΕΙ! Eμαθα ποιος είναι ο κύριος Χαινιάς! Μέχρι χτες ήταν άθλια συνιστώσα των κομουνιστοσυμμοριτών και σήμερα για μια χούφτα δολάρια ανακάλυψε ότι ο Σύριζα καταστρέφει την Ελλάδα! Εμαθα ποιος είναι ο Ιφικράτης και πως φτιάχνονται βόμβες ( το κακό είναι ότι μαθαίνουν και τα γαλάζια στρουμφάκια του νεοφιλελεύθερου μετώπου μαζί )! Έμαθα τι έκανε η κυρία Δούρου στην ζωή της παλιότερα! Ήτανε λέει στο ίδρυμα Τσοχατζόπουλου! Παρεμπιπτόντως έμαθα ότι υπάρχει και ίδρυμα Τσοχατζοπουλου! Δεν έκαναν όμως τον κόπο να μας πούνε τα υπόλοιπα μέλη! Δεν έκαναν καν τον κόπο να μας πουν ποιανού κόμματος αντιπρόεδρος κυβέρνησης ήταν ο έγκλειστος! Ούτε τι συζήταγαν στα υπουργικά συμβούλια με τον Γιωργάκη τον Πάγκαλο και τον Λοβέρδο! Πιθανότητα για την κυρία Δούρου! Εμαθα ακόμα πότε πήρε τελευταία φορά δάνειο ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα ! Εμαθα ότι δεν έχει ένσημα σε αντίθεση με ΓΑΠ και ΣΑΜΑΡΑ που από παιδάκια τρέχανε για το μεροκάματο !
Αν ξέρατε φίλοι μου πόσο γελοίοι γίνεστε με όλα αυτά ! Αν ξέρατε πόσο πολύ φαίνεται ο πανικός

στα μάτια σας! Αν νομίζατε ότι μπορείτε να μιλάτε σε πολιτικοποιημένους ανθρώπους με επιχειρήματα καφενείου! Αν μπορούσατε να καταλάβετε ότι έχουμε πάρει οριστικά και αμετάκλητα την ΑΠΟΦΑΣΗ ότι εσείς και το πολιτικό σύστημα που τριάντα χρόνια στηρίξατε και μας διαλύσατε ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ! Στην αρχή χρησιμοποιήσατε το φόβο, τον τρόμο την ψυχολογική βια και είδατε ότι ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ! Μετά γίνατε γαλύφηδες, καλοπιάσατε, γλύψατε προσπαθήσατε να δελεάσετε και ειδατε ότι ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ! Τώρα χρησιμοποιείτε το τελευταίο μέσο που σας μένει! Την αλητεία και τη ρουφιανιά και θα δείτε ότι ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ !
Μας δίνετε απλά μια ακόμα φορά να δουμε το ελεεινό του χαρακτήρα σας! Ομως αυτό  φίλοι μου τελειώνει! Η πολιτική επανέρχεται στο προσκήνιο με αριστερό προοδευτικό πρόσημο !


Θα το διαπιστώσετε κι εσεις στις 17 Ιουνίου !!!!!!!!!!!!!

ΥΓ:Μήπως η κυρία Δούρου είναι και στη λίστα Χριστοφοράκου; Αν ναι, το ξανασκέφτομαι !

Δημήτρης Νικολάου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου