Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Νεολαία του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών: Ανακοίνωση για την αυτοκτονία στο Σύνταγμα

Ανακοίνωση για την αυτοκτονία στο Σύνταγμα
Η νεοφιλελεύθερη καπιταλιστική αρένα στην οποία έχει μετατραπεί η οικονομία της χώρας μας, ούτε σέβεται την ανθρώπινη ζωή και την αξία αυτής, ούτε τους πολίτες της χώρας είτε νέους είτε μεγαλύτερης ηλικίας. Η κατάσταση αυτή που έχει δημιουργηθεί έχει ονόματα και ενόχους. Είναι οι αντιαναπτυξιακές πολιτικές που ακολουθούνται πιστά εδώ και 2 χρόνια ανεξαρτήτως κυβέρνησης και με γνώμονα το ΜΝΗΜΟΝΙΟ έχουν μπει σε  αυστηρή προτεραιότητα οι αριθμοί και τα χρήματα έναντι των ανθρώπων και της ζωής.
 Αυτή η πολιτική έχει ξεκινήσει έναν ακήρυχτο κοινωνικό πόλεμο με διάφορα και πολλά θύματα καθημερινά, ένα ακόμα υπήρξε σήμερα ο ηλικιωμένος που αυτοκτόνησε στο Σύνταγμα. Ο άνθρωπος
αυτός στο ιδιόχειρο σημείωμα του κατονόμασε τους ενόχους, εμείς από την πλευρά μας δηλώνουμε ότι εμείς οι υπόλοιποι που βάζουμε τους ανθρώπους πάνω από τα κέρδη οφείλουμε να απαντήσουμε σε όλους αυτούς που όπλισαν το χέρι του συνταξιούχου.                                                       
Κανένας μόνος του απέναντι στην κρίση,  η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ  είναι το όπλο της κοινωνίας, και πρέπει ανεξαρτήτως των πολιτικών συνεργασιών να υπάρξει μια κοινή δράση για να δοθεί απάντηση στην ανθρωπιστική κρίση που πλησιάζει την χώρα μας, σήμερα για να μην γίνει αύριο η απώλεια συνήθειά μας.
Η Νεολαία του Παν. Άρματος Πολιτών  πιστεύει στην αλληλεγγύη και προωθεί κάθε κίνηση που κινείται στην κατεύθυνση αυτή, σε ένα περιβάλλον που θέλει τους πολίτες εγκλωβισμένους σε ατομικούς μονόδρομους επιβίωσης, προτάσσουμε  το ΕΜΕΙΣ  και τη συλλογική διεκδίκηση για ένα μέλλον με αξίες, ιδανικά και όραμα, αντί της μεθοδευόμενης μιζέριας κοινωνικής και εργασιακής.

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου