Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Σαμαρενιζέλος: Ζει ανάμεσά μας!

Λέγεται ότι δημιουργήθηκε στα εργαστήρια από πολιτικούς γενετιστές για καθαρά πειραματικούς σκοπούς, αλλά στην πορεία ξέφυγε και άρχισε να κυκλοφορεί ελεύθερο και να επιτίθεται σε ψηφοφόρους!
Αν και στην αρχή, την ύπαρξή του τη συζητούσαν περισσότερο σαν αστικό μύθο. Όμως τελευταία, οι μαρτυρίες ανθρώπων που έχουν δει αυτό το παράξενο πλάσμα να κυκλοφορεί και να τους μιλάει, έχουν πυκνώσει. Με αποτέλεσμα, όλο και περισσότεροι να πιστεύουν πλέον ότι υπάρχει πραγματικά.
Όπως μάλιστα τον έχουν περιγράψει όσοι λένε ότι τον έχουν δει από κοντά, ο Σαμαρενιζέλος, έχει μονίμως μια θυμωμένη έκφραση. Κάποιοι μάλιστα ισχυρίζονται πως τον έχουν ακούσει να τσακώνεται με τον εαυτό του, άλλοτε με βαριές και
άλλοτε με ειρωνικές εκφράσεις. Και βέβαια δεν λείπουν κι εκείνοι που διαβεβαιώνουν ότι το μάτι του γυαλίζει επικίνδυνα, καθώς είναι αποφασισμένος να πει τα πάντα προκειμένου να βρει την εκλογική τροφή του.
Σε ανακοίνωσή της πάντως, η γραμματεία πολιτικής προστασίας, συνιστά σε όσους βρεθούν αντιμέτωποι με την υβριδική αυτή μοφή ζωής, να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να προσπαθήσουν να μην επηρεαστούν από τα τοξικά επίπεδα προεκλογικής υστερίας που θα τους απευθύνει, καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος να παραλύει τα υποψήφια θύματά του, τα οποία στη συνέχεια των ακολουθούν, κρατώντας πλαστικά σημαιάκια και περιμένοντας τον διορισμό τους.
Τέλος, αξίζει να δοθεί προσοχή και σε μια άλλη παραλλαγή του ίδιου πλάσματος, τον «Μιχελονηματά» που λέγεται ότι συνοδεύει τον «Σαμαρανιζέλο» σαν πιστό σκυλί και ενίοτε συμπεριφέρεται σαν εκείνον.  
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)
www.protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου