Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Ο ΣΙΜΟΝ ΠΕΡΕΣ ΣΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ!


Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΕΡΕΣ "ΔΟΡΥΦΟΡΟΠΟΙΕΙ" ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΙΕΡΑΚΩΝ
ΝΤΡΟΠΗ Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ "ΧΡΥΣΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ" ΣΤΟΝ ΣΙΜΟΝ ΠΕΡΕΣ!
Δεν ειναι καθόλου τυχαίο ότι ο Σιμόν Πέρες πραγματοποιεί αυτήν την περίοδο "αρμένικη" επίσκεψη στην Ελλάδα.
Διανύουμε μια φάση κλιμάκωσης της Συριακής κρίσης και ετοιμασίας σχεδίων για Δυτική στρατιωτική επέμβαση στη Συρία, ενώ την ίδια ώρα σφίγγει ο κλοιός του πολέμου σε βάρος του Ιράν.
Το Ισραήλ και ιδιαίτερα οι πιο ακραίοι ιέρακές του, πρωτοστατούν σε αυτούς τους πολεμικούς σχεδιασμούς, ενώ από την άλλη κλιμακώνει τις επιθέσεις του και τον αποκλεισμό σε βάρος των
Παλαιστινίων.
Ακόμα και ο ίδιος ο Σιμόν Πέρες με αλλεπάλληλες δηλώσεις του αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο "λύσης" της Συριακής κρίσης με ξένη στρατιωτική δράση και αφήνει ανοιχτό το δρόμο Ισραηλινής επίθεσης στο Ιράν.
Η παρουσία του Σ. Πέρες στην Ελλάδα αυτήν την περίοδο αποβλέπει πρώτα απ'όλα στη βαθύτερη ενσωμάτωση της χώρας στο πολεμικό μπλοκ για τη μεγάλη Μέση Ανατολή και οποσδήποτε στην περαιτέρω "δορυφοροποίηση" της στους Ισραηλινούς τυχοδιωκτικούς σχεδιασμούς.
Ειδικά για το τελευταίο το ελληνικό πολιτικό κατεστημένο χρησιμοποιεί ως άλλοθι την υποτιθέμενη κάλυψη και αρωγή του Ισραήλ για την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στην ΑΟΖ της Κύπρου και της Ελλάδας.
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε ιδιαίτερα η είδηση της απονομής στον Σιμόν Πέρες του "Χρυσού Μεταλλίου της Ελληνικής Βουλής" !!!
Το ερώτημα που προκύπτει είναι : Ποιοί αποφάσισαν και ποιούς ρώτησαν για να απονείμουν το Μετάλλιο στον Πρόεδρο μιας χώρας που έχει αναγάγει την κατοχή και το σφαγιασμό ενός λαού ( και όχι μόνο) σε στρατηγική επιλογή;
Δυστυχώς, τέτοιου είδους αποφάσεις καταδεικνύουν κατάντημα και ξεπεσμό για τις πολιτικές ελίτ που διευθύνουν αυτή τη χώρα και ντροπιάζουν τις παραδόσεις και τον πολιτισμό της.
www.iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου