Τρεις μήνες μετά το "μαύρο", που έριξε η κυβέρνηση στην ΕΡΤ, οι εργαζόμενοι που αντιστέκονται καλούν όλους όσοι την έχουν στηρίξει να παρευρεθούν στον προαύλιο χώρο του Ραδιομεγάρου της 

Αγ. Παρασκευής σε μια μεγάλη συναυλία με το σύνθημα "Η ΕΡΤ ήταν, είναι και θα παραμείνει ανοιχτή!".

Η συναυλία, που διοργανώνουν οι εργαζόμενοι της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, θα ξεκινήσει στις 19.30, θα συντονίζει και θα παρουσιάζει ο Πάνος Χρυσοστόμου και θα συμμετάσχουν οι:
ΒΕΤΤΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ ΦΟΙΒΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΔΡΟΓΩΣΗΣ ΣΤΑΘΗΣ
ENCARDIA
ΕΥΣΤΑΘΙΑ
ΖΙΩΓΑΛΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΖΟΥΔΙΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΘΗΒΑΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΘΩΜΑΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΘΕΜΗΣ
ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΛΕΙΒΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΛΕΚΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
LOCOMONDO
ΜΑΝΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ ΚΩΣΤΗΣ
MAGIC DE SPELL
ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΝΟΤΗΣ
ΜΗΛΙΩΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ ΘΑΝΟΣ
ΜΙΤΖΕΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΝΑΤΑΣΣΑ
ΝΕΓΚΑ ΓΙΩΤΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΚΗΣ
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΜΙΛΤΟΣ
ΠΕΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΡΙΖΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΡΟΥΣ
ΣΙΟΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΣΤΟΚΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΤΟΣΙΚΙΑΝ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΣΑΙΡΕΛΗ ΜΟΡΦΩ
ΤΣΑΚΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΜΑΡΙΑ
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ
ΦΑΜΕΛΛΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΧΑΡΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ θέλουν να περάσουν το στίγμα της 11ης Σεπτεμβρίου υπενθυμίζοντας ότι:
11 Σεπτέμβρη: Είναι μια μέρα σημαδιακή, που μας κάνει να επιδιώκουμε επανασυσπείρωση και εγρήγορση όλων των κοινωνικών δυνάμεων που πλήττονται από τις πολιτικές της δικομματικής κυβέρνησης και της ΤΡΟΙΚΑΣ που μας δυναστεύει.
11 Σεπτέμβρη του 2013: συμπληρώνονται 3 μήνες από το φασιστικό μαύρο στη Δημοκρατία την ενημέρωση, τον πολιτισμό. Η ΕΡΤ, ήταν μόνο η αρχή, ακολούθησε επίθεση σε όλο τον κοινωνικό τομέα με επίκεντρο την παιδεία και την υγεία και τώρα και στην αμυντική βιομηχανία της χώρας! Η κυβέρνηση, υπόδουλη μνημονίων και εντολών της τρόικας, ενισχύει την ιδιότυπη χούντα που εφαρμόζει σε βάρος ατομικών και συλλογικών δικαιωμάτων και ελευθερίων, ξεπουλά εθνικό πλούτο, την ίδια την ανεξαρτησία της χώρας ..
11 Σεπτέμβρη 1973: συμπληρώνονται 40 χρόνια από τη δολοφονία του Αλιέντε από τη χούντα του Πινοσετ, ενώ αρχίζει μια βαθιά φασιστική, γεμάτη τρόμο, νύχτα 25 χρόνων στη Χιλή! Ξανά η γνωστή ιστορία, οι ΗΠΑ παρεμβαίνουν βάναυσα, καταστρώνουν και ενορχηστρώνουν τη δολοφονία των ηγετών, παραπλανώντας την παγκόσμια κοινότητα, για να σταματήσουν την προσπάθεια για κοινωνική δικαιοσύνη και σοσιαλισμό όλης της αριστεράς μετά την εκλογική νίκη της λαϊκής ενότητας το 1970.
Σεπτέμβρης 2013, σειρήνες πολέμου στην περιοχή μας: οι ΗΠΑ καταστρατηγώντας, για άλλη μια φορά, την αυτοδιάθεση των λαών, παραπλανούν για δήθεν χημικά όπλα και ετοιμάζουν πολεμική επίθεση στη Συρία, ενώ ο αγώνας για δημοκρατία και ειρήνη είναι του Συριακού λαού και μόνο!
Οι λαοί έχουν τη δύναμη να τα αλλάξουν όλα! Αρκεί να πολιτικοποιήσουν και να μαζικοποιήσουν τον αγώνα τους. Κάθε κοινωνική αντίσταση και δράση να την εντάσσουν στη μεγάλη προσπάθεια για την ανατροπή αυτής της πολιτικής!