Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Όνειδος: Βουλευτής της ΝΔ συμμετέχει σε εκδηλώσεις μίσους

“ Η ΝΔ αφού είχε κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ για "επιστροφή στον εμφύλιο" επειδή ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος είχε αναφερθεί στον ήρωα της Εθνικής Αντίστασης Άρη Βελουχιώτη, τώρα στέλνει στελέχη της σε εκδηλώσεις μίσους στον Γράμμο ”

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Νέα Δημοκρατία, αφού συμβουλεύτηκε την διαβόητη μονταζιέρα της λεωφόρου Συγγρού, είχε εξαπολύσει αήθη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και στην Αριστερά, με την κατηγορία ότι καταφεύγει σε εμφυλιοπολεμικές αναφορές, επειδή ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Βαγγέλης Διαμαντόπουλος είχε χρησιμοποιήσει τη φράση του πρωτοκαπετάνιου του ΕΛΑΣ και ήρωα της Εθνικής Αντίστασης Άρη Βελουχιώτη "Καλή αντάμωση στα γουναράδικα".
Η επίθεση της ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν τότε αποτέλεσμα είτε αγραμματοσύνης, είτε αμορφωσιάς, είτε συμπάθειας, από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, προς τους δοσίλογους της Κατοχής, είτε συνδυασμός όλων των παραπάνω. Διότι πως είναι δυνατόν να κατηγορείται ένα κόμμα του ελληνικού κοινοβουλίου για εμφυλιοπολεμικές αναφορές, όταν η μόνη αναφορά που πραγματοποιήθηκε είχε ως αντικείμενο την εθνική αντίσταση. Βέβαια ως γνωστόν η Δεξιά μισεί την εθνική αντίσταση, διότι όχι μόνο δεν είχε συμμετοχή σε αυτή, αλλά και πάρα πολλοί από τον εν λόγω πολιτικό χώρο συνεργάστηκαν με τους ναζί, αλλά αυτή είναι άλλη ιστορία.  
Το κυριότερο, όμως, το οποίο αγγίζει τα όρια της σχιζοφρένειας είναι το εξής: Αφού πρώτα στη Νέα Δημοκρατία ενοχλήθηκαν από την εθνική αντίσταση (λογικό με βάση την εχθρική προς τη χώρα και τον λαό μας πολιτική που εφαρμόζουν σήμερα), τώρα στελέχη της ΝΔ συμμετέχουν σε εμφυλιοπολεμικές εκδηλώσεις μίσους παρέα με τους Ναζί της Χρυσής Αυγής, στο Γράμμο, όπου σημειώθηκαν οι σκληρότερες μάχες του εμφυλίου πολέμου.
Πραγματικός παραλογισμός: Στελέχη της ΝΔ συμμετέχουν σε εμφυλιοπολεμικές εκδηλώσεις μίσους και κατηγορούν την Αριστερά για απόπειρα επιστροφής στον... εμφύλιο. Η βουλευτής Καστοριάς με τη Νέα Δημοκρατία Μαρία Αντωνίου, η οποία άφησε εποχή... απαντώντας στις αναφορές του Βαγγέλη Διαμαντόπουλο "να αφήσει ήσυχους τους γουναράδες(!!!)" που πλήττονται και αυτοί από την κρίση, βρέθηκε παρέα με τους Χρυσαυγίτες στις εκδηλώσεις μίσους του Γράμμου, όπου μπορεί να δέχθηκε ύβρεις και μπουκάλια, αλλά στελέχη της Χρυσής Αυγής έχουν αναγνωρίσει δημοσίως το "έργο" της. 
Το μόνο που απομένει είναι να (ξανα)δούμε στελέχη της ΝΔ και στις εκδηλώσεις μίσους του Μελιγαλά, όπου ακροδεξιοί θα τιμήσουν τους συνεργάτες των Γερμανών κατακτητών.

 http://www.periodista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου