Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Οι μαθητές αποθέωσαν τον Αλέξη Τσίπρα

Το 1ο ΕΠΑΛ της Νέας Ιωνίας επισκέφθηκε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, γνώρισε την αποθέωση από τους μαθητές. Η νέα γενιά άλλωστε ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη και τον ενθουσιασμό της προς το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα, καθώς θεωρεί ότι είναι κοντά στα προβλήματά της.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είπε χαρακτηριστικά στους μαθητές ότι «Θα γυρίσουμε πίσω τους καθηγητές σας που έβγαλαν σε διαθεσιμότητα». Οι ίδιοι οι μαθητές αλλά και οι γονείς κρατούσαν πανό και πλακάτ τα οποία έγραφαν «Είμαστε άνθρωποι, όχι αριθμοί», δείχνοντας να κατανοούν τον αγώνα των εκπαιδευτικών για ένα καλύτερο σχολείο.
«Θέλω να σας ευχηθώ καλή χρονιά αλλά φοβάμαι ότι φέτος αυτό ακούγεται περισσότερο ειρωνεία παρά σαν ευχή», είπε ο Αλέξης Τσίπρας στο μήνυμά του προς τους μαθητές και τους γονείς τους. Την ίδια στιγμή, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεσμεύτηκε στους μαθητές ότι οι 20 καθηγητές τους οι οποίοι έχουν βγει σε διαθεσιμότητα θα έχουν επιστρέψει στις θέσεις τους μέχρι του χρόνου, ενώ τους ζήτησε να δείξουν αλληλεγγύη στους συμμαθητές τους οι οποίοι περνούν δύσκολα.
Ο Αλέξης Τσίπρας δεν παρέλειψε να στείλει και μήνυμα προς την κυβέρνηση αλλά και την τρόικα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Δεν την βλέπω καλά την Τρόικα φέτος».

Δείτε το βίντεο:
http://www.periodista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου