Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Α. Τσίπρας: «Όχι, στην περαιτέρω ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ»

“ Συνάντηση με τα Δ.Σ. της ΟΜΥΛΕ και της Ένωσης Λιμενεργατών ΟΛΠ, είχε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας. Στη συνάντηση, πραγματοποιήθηκε διάλογος και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο λιμάνι του Πειραιά.  ”

Συνάντηση με τα Δ.Σ. της ΟΜΥΛΕ και της Ένωσης Λιμενεργατών ΟΛΠ, είχε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας. Στη συνάντηση, πραγματοποιήθηκε διάλογος και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο λιμάνι του Πειραιά.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, εξέφρασε την αντίθεση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πλήρη ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ, την οποία σχεδιάζει η κυβέρνηση, μεθοδεύοντας την παραχώρηση της πλειοψηφίας των μετοχών του Οργανισμού.
Ο Αλέξης Τσίπρας, εξέφρασε την κατανόησή του στα προβλήματα και τις ανησυχίες των εργαζομένων, χαρακτηρίζοντας ως δίκαια τα αιτήματά τους, ενώ μίλησε για «Λιμάνια δημόσια, μοχλό στην προσπάθεια για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου