Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Α.Σ phone home

Ας όψεται που δεν ζει ο Ροβεσπιέρος και πέσαν στην ανάγκη του Τσίπρα οι ευρωπαίοι εξτρεμιστές. Κάποια στιγμή οι επιστήμονες πρέπει να πούνε την αλήθεια για τον υδροφόρο ορίζοντα στη Συγγρού. Κάποια επιστημονική εξήγηση πρέπει να υπάρχει, εκτός κι αν ο Σπήλμπεργκ κάνει κάστινγκ για το ρημέηκ του Ε.Τ. Η επικοινωνιακή γραμμή της Ν.Δ. κινείται μεταξύ των πρωτοσέλιδων της "Ελεύθερης Ώρας" και των μεταμεσονύκτιων τηλεπωλήσεων του Λιακόπουλου.
 Της Μαρίας Μπαλάφα


 Συναγωνίζονται δε τα στελεχά στην... κλιμάκωση. Ξεκίνησε ο Παπαμιμίκος για τους "τροτσκιστές - εξτρεμιστές" για να συνεχίσει η Άννα - Μισέλ με "τα υπολείμματα του σταλινισμού". Θα τους ευγνωμονεί η ιστορία, που στο πρόσωπο του Τσίπρα ένωσαν τις κομμουνιστικές διεθνείς. Αλλά στο βαφτιστήρι του τέως πρέπει να πούμε ένα μυστικό: εμείς μέχρι και το Μάαστριχτ στηρίξαμε κι εσύ μας λες "υπολείμματα του σταλινισμού"; Γελάνε και τα μουστάκια του πατερούλη. Μέχρι στιγμής δεν έχει παρέμβει ο Μουρούτης. Είπε στον Καψή "άστο πάνω μου, θα εκκενώσω το ραδιομέγαρο" και τρέχει για μια ακόμα φορά με μεγάλη επιτυχία το #aktinovolia_ert. Μέχρι και ο ιπτάμενος δίσκος των ψαράδων του Σάο Πάολο προσγειώθηκε.
 Πάει να σκάσει από το κακό του ο Σαμαράς, που ο Τσίπρας θα είναι ο πρώτος έλληνας πολιτικός υποψήφιος για το ανώτατο αξίωμα της Ε.Ε. Αφήνει εντολή στο Σίμο να κάνει με τη σειρά του μια δήλωση, πως ο Τσίπρας θα κάνει την Ε.Ε. Βόρεια Κορέα, αναβάλει και τη συνέντευξη στον Πρετεντέρη και παίρνει το πρώτο αεροπλάνο για να ξεσκάσει. Φτάνει στη Μάλτα και αυτοανακοινώνεται υποψήφιος των ακροδεξιών για την Κομισιόν. Είπε να καλύψει το κενό, τώρα, που ο Μιχαλολιάκος τους είναι στη φυλακή. Τι ν΄ ακούς τον Αντώνη να λέει, ότι οι άνεργοι είναι όσοι και οι "παράνομοι μετανάστες", τι ν΄ ακούς ερώτηση του Παναγιώταρου στη Βουλή, ένα και το αυτό. Δίκιο έχει όμως, ξέρω κάτι πληροφορικάριους, που μεταναστεύουν, γιατί τους έκλεψαν τη δουλειά οι Πακιστανοί. Όχι, ψέματα, σ΄ αυτή τη χώρα κλέβουν μόνο οι γύφτοι ξανθά παιδιά.
 Υ.Γ.: Και ο Βενιζέλος θέλει να είναι υποψήφιος για την Κομισιόν, αλλά ο Αβραμόπουλος δεν του δίνει καύσιμα για το υποβρύχιο.

 http://rednotebook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου